Tiyatrolar Kaldirilsin !
-
Değerli kpss A grubu emektarlari,
hepinizi saygiyla selamlıyorum. Bugün güne ögretmenlerin atamalarinda mülakat kaldiriliyor haberi ile başladik. Hepimizin ayni duygulari hissettiğinden hiç şüphem yok. Öncesinde Meb e helal olsun dediğinizi, keşke bizde de kaldirilsa dediğinizi, vay be ne guzel birlik oluyolar ama biz onlar gibi birlik olamiyoruz dediginizi ve bunun gibi bir cok seyin saniyeler icinde zihninizden gecip gittigini biliyorum. Bu yolda senelerinizi harcadiginizi ve bir cok seyden iyi bir gelecek icin vazgectiginizi de biliyorum. Bu gelecek hayallerini elde etmenin, mülakat gibi 5 dakkalik tiyatro sonucunda engellenmesine daha ne kadar sessiz kalacagiz, daha ne kadar elenmeyi, referansi, adaletsizliği göre göre bile bile susacağız ? Dediğinizi de duyar gibiyim.
Gelin hep birlikte bu iibf den birlik olmaz algisini yikalim. Basarili bir şekilde organize olursak tek bir etkinlikle bile ses getirecek kadar BÜYÜK bir aileyiz biz. Sizleri geleceğimize sahip çıkmak icin elinizi taşin altina koymaya davet ediyorum. Bu yolda tercihini yap ekibinin de bizi destekleyeceğini düşünüyorum ve hepinize hayirli bayramlar diliyorum. -
@Mimar eğer öğretmen atamalarında mülakat kaldırılırsa elbette bizde çaba sarf ederiz ve işimiz daha kolay olur. Ama doğrusunu konuşmak gerekirse haberlerin aslının olduğunu düşünmüyorum.