Kpss b izmirde gidilecek en iyi dershane
-
Oncelikle merhaba herkese 2018 de yapilacak olan kpss ye hazirlanmayi dusunuyorum.izmjrr gidecegim kurs icin.daha once izmirde kpss b kursuna giden arkadaslar fikir verirlerse cok sevinirim
-
yedi iklimi öneriyorlardı geçen sene
-
izmir için değilde genel olarak gk gy işi biraz üzerinde durma, derslere düzenli gitme ve sadece sürekli test çözme sonucu çözülüyor. 90 net ve üzeri yeterli olacağı için, sadece ciddi anlamda soru çözülerek gk gy meselesi çözülecektir.
-
Coddi hazirlanmak istiyorsan murat lider themis falan var yedi iklim falan da gk gy is sana kalan bisey sureklilik baglaminda. Ben gecen sene murattaydim sessizdi B olmadigi ocin ama bu sene baya kalabalik olur orasi bilgin olsun (hocalarin ilgilenmeleri sikintili olur biraz ). Kaynak konusunda lider in biraz daha iyiydi diyorlardi gk gy icin zaten themis haric diger dersanelr hepsi yanyana ve konakta. .Karsiyaka taraflarin nasildir bilmiyorum.
-
@deuceko eşim karşıyaka uzman kariyer gibi bir yere gitmişti sadece genel kültür için, konakta da yeri vardı. Hilton otele yakın valla 85 puanla atandı çekodan ama son 2-3 ay güzel çalıştı.