İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Büro Personeli Mülakat Soruları
-
3 temmuz 2017 itibariyle süreç başlıyor arkadaşlar heyecan var mı ?
-
GTB, PTT ve KYK mülakatlarına girenlerden buraya da girecek olanlar var mı? Mülakat sorularını bekliyoruz bilginiz ola lütfen
-
ptt ve kyk mülakatına girenler ve içişleri büro memuruna girecekler çoğunlukla aynı kişiler mülakatların başlamasıyla buralar değerlenir.
-
@aliveli bir b grubu mülakatı da burada dönmeli diye düşünüyorum. Özellikle gtb yi kazananlardan var mıdır, mülakata katılmayacak olan?
-
arkadaşlar mülakat bugün başlıyor giren ve girecek olan arkadaşlardan ya da herhangi bir sosyal mecra da soru gören arkadaşlardan paylaşmalrını rica ediyorum başlığı aktif tutsak çok güzel olur ben başlıyorum gördüklerimi atmaya
-
İstanbulda önlisans mülakatına girdim. Zarf sistemi yoktu, kendi hazırladıkları sorulardan 3 tane sordular:
1)Ankara'nın başkent olduğu tarih
2)Ankara'nın başkent olarak seçilme nedeni
- Milli Güvenlik Kurulu (MGK) üyelerini say
Tamamen formalite bir sistem. Bunu bana açıkça hissettirdiler.
(memurlarnet alıntı) -
Arkadaşlar merhaba. Antalya'da bu sabah girdim. Kendini tanit faslindan sonra -zarf çekmek yok bu arada- üç soru sordular:
-
Yerel yönetimler?
-
Belediye seçimleri kaç yilda bir yapilir?
-
Belediyelerle ilgili yapilan referandumda neler degisti? Şu büyüksehir yasasi.
Genel olarak keyifli bi ortamdi...
(memurlarnet alıntı) -
-
Arkadaşlar merhaba, biraz önce Adana icin mülakata girdim Antalyada 15.sıradaydım benden önce gelmeyen 6 kişi falan vardı sanırım.önce yukarı aldılar kimlikle işlem yaptı kapıdaki görevliler imza attık sıramız gelince içeri aldılar komisyon 5 kişi 1i kadın.. bölümüm ua ilişkiler ilk önce kendini tanıt kısmı sonrasında söylediklerinize göre sohbet şekilleniyor söyleyeceklerim bitene kadar dinlediler sonra soru sormaya başladılar uailşkiler mezunuyum diyince Ab ile ilgili sorular sordular kaç yılında kuruldu kimler üye shengen vizesi nedir ingiltere shengene dahil mi vb gibi. Bunlar dısında başka kuruma başvurdun mu dediler kyk yı sordular özellikle hayır ama ptt ye basvurdum dedim olursa onu mu burayı mı tercih edersin dediler.komisyon genel olarak güleryüzlü ve rahattı
(iibliler. net alıntı) -
bugün mülakata giren oldu mu ?
-
Ankara alıntı
MGK'ya kimler katılır?
2019 da hangi hükümet modeline geçilecek? -
Evlendirme memurları en yetkilisi?
Yüce divanda yargılanan kişiler?
Vali ve kaymakamın görevleri? -
İstanbul mülakat
Çanakkale savaşı?
Liyakat ve kariyer nedir?
Şanghay beşlisi? -
Once kendını tanıt dedıler neler yapıyorsun calıstın mı sonra bransımı deyince baktım soru yağmuruna tuttular marjinal fark nedir idare hukukun görevleri alt dalları vb (ALINTI)
-
Az önce çiktim mülakattan Antalya için girmistim. Cari açik nedir ve Erzurum kongresini anlatmami istediler ikisinde de yanliş şeyler söylemişim ancak düzeltmediler (ALINTI)
-
Bu mulakat haricinde hangi mulakatlara girdin hangilerinin aciklanmasini bekliyorsun? Kyk vardi cogunda. Kyk mi biz mi demisler ki banada bunu sordular. Onun disinda iktisatta tüfe falan varya onu sorular. Tüzügü kim cikarir, kimin onayindan gecer, normlar hiyerarsisi nedir, tuzun bunun neresindedir, kanunla uluslararasi anlasmalar siralamasi nasildir hiyerarsiye gore hangisi ustte falan. Aklima gelenler bunlar. Paso anayasa sordular bana(ALINTI)
-
Nato kuruluş yılı? Tr he zaman katıldı? Hangi olayla? Üyeleri kimler?
Alıntı.
-
Fransa ve Ingiliz savaşlarının yaşandığı yıllar? Ve şiirleri?(ALINTI)
-
@kamucukız içişleri mülakat soruları zor gibi :mountain_bicyclist_tone5:
-
@burcuburcu valla ptt ve kyk ya göre bana da zor gibi geldi
-
herkese genelde bölümüyle ilgili soru sordular. Biraz da tarih.ben iktisat mezunuyum marjinal fayda nedir,adam smith ve keynesin farkı nedir diye sordular (alıntı)