İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Büro Personeli Mülakat Soruları
-
Bildiğin alan mülakatı gibi gidiyor, bu nedir arkadaş birisi mülakat komisyonuna bunun sözleşmeli personel kadrosu olduğunu hatırlatmalı.
-
@kamucukız kendini nasıl tanittin.
-
Arkadaşlar merhaba, biraz önce Adana icin mülakata girdim Antalyada 15.sıradaydım benden önce gelmeyen 6 kişi falan vardı sanırım.önce yukarı aldılar kimlikle işlem yaptı kapıdaki görevliler imza attık sıramız gelince içeri aldılar komisyon 5 kişi 1i kadın.. bölümüm ua ilişkiler ilk önce kendini tanıt kısmı sonrasında söylediklerinize göre sohbet şekilleniyor söyleyeceklerim bitene kadar dinlediler sonra soru sormaya başladılar uailşkiler mezunuyum diyince Ab ile ilgili sorular sordular kaç yılında kuruldu kimler üye shengen vizesi nedir ingiltere shengene dahil mi vb gibi. Bunlar dısında başka kuruma başvurdun mu dediler kyk yı sordular özellikle hayır ama ptt ye basvurdum dedim olursa onu mu burayı mı tercih edersin dediler.komisyon genel olarak güleryüzlü ve rahattı
-
@ErtuğrulBEY hocam ben girmedim mülakata girenlerin paylaştığı soruları bende burada paylaşıyorum
-
Mgk ya kimler katilir, 2019da hangi hukumet sistemine gececegiz? 1genel kultur 1 anayasa yada tarih sorusu oluyorb (ankara icin girdim mulakata) (ALINTI)
-
Bana nato cikti oan hatrlayamadm kac yilinda kuruldu biz nezman katildik.. hangu olayla katildik uyelerinu sayin falan die sordular bana .. konisyon da sonlara kaldigim icn yorgundu biraz ama yinede kotu bir ortam yokdu(ALINTI)
-
Evlendirne memurları en yetkilisi, anayasa mahkemesiinin yüce divan sıfatıyla yargıladıgı kişiler, bi dr vali ile kaynanamın görevlerini sordular bana da(ALINTI)
-
Ben Ç.kalede okudum Ç.kale savaşını anlat bize dediler.Liyakat ve kariyer ne demek Şangay Beşlisi nedir diye sordu.Çok kısa sürüyor İstanbul için girdim ben. (ALINTI)
-
G7 ülkelerı nelerdır,gerı kabul antlasmasını anlatınız(ALINTI)
-
Müşterek kararname nedir, milletvekili seçilme sartlari güncel, valiler nasıl atanır (ALINTI)
-
Antalya da girdim. Memur olma şartları ve yüksek mahkemeler nelerdir diye sordular.Bilgisayar kullanımın nasıl diye sordular. (ALINTI)
-
Bana anayasa değişikliği ne zaman yapıldı, amir kanunsuz emir verirse ne yapılır diye soru sordular . Ayrıca en son okuduğunuz kitabın ismi ne diye sordular . Herkese başarılar(ALINTI)
-
Haklarimizi sordular bana haberlesme seyahat hakki falan ve ayrica baska mulakata girip girmedigimi cikarsa hangisine gidersin diye sordular bu soru cok yanlis suclar gibi rahatsiz oldum(ALINTI)
-
kendni tanit dediler once sonra soru yagmuruna tutuldm
kac tane bölge birligimiz var?
merkezimiz nerede?
tarim kredinin web adresini biliyormusn?
org ne demek ?
isletme nedir? (bolumun isletme)
isletmede sureklilik nedir?
muhasebenin temel kavramlari?
bu iste napicagni biliyormusn?
ne kdr maas alicagni biliyomusn?
sadce ucret mi alicaksn peki biliyomsn?
15 temmuz hakkindaki fikrin nedir?
15 temmuz danisikli dövüş muydu sence?
erkek arkadsn var mi ?
oldgnu syledgmde kazanirsan ne olucak diye sordular cok detaya indiler anlamadm(ALINTI) -
@kamucukız pardon bu tarım kredi mülakatındanmış yolladıktan sonra fark ettim
-
Kolluk kuvvetleri nereye bağlıdır
Şangay 5lisi kimlerdir merkezi nerede
Kimler oy kullanamaz
Bana bunları sordular (ankara) (ALINTI) -
İç işleri Bakanlığı bağlı kuruluşları memur olma şartları yüksek mahkemeler(ALINTI)
-
bugun erzurumda ardahan için mülakata girdim sorulan sorular:
1961-1982 anayasası rasındaki farklar
şu an kaçıncı kalkınma planı
maliye politikasının araçları(maliye bölümü mezunu olduğumdan bu soruyu sordular)
bilgisyardan hangi programları biliyon dediler ve dil bilip bilmediğimi sordular ayrıca neden ardahanı tercih ettin diye sordular (ALINTI) -
Bugün diyarbakır komisyonunda girdim 1.sorum yönetimin fonksiyonları,2.soru kanunsuz emir.
3.soru yönetim nedir
Kendini anlat,ailen,çalıştığın kurumlar, kullandığın bilgisayar programları,bölüm derslerinin kapsami vs. -
Arkadaşlar @Antimülakat mülakata girdiğimiz zaman yanımızda kimlik dışında birsey götürüyor muyuz.