TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Müfettiş Yardımcısı İlanı

KPSS A
    9
    26
    6503
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • ekon
      ekon Son düzenleyen:

Hocam bu kurumun ne halt yedigi kimden guc aldigi kime yakin oldugu belli degil, neylerine guveniyolar aklim almiyor. Neyse bunlari belirttikten sonra diyecegim su ki bu kuruma ozellikle trakyadan refin yoksa bel baglama. gezecegin bi yana dursun ancak trakya trde yasamak icin sakinlik acisindan standardin uzerinde bi yer 😉 hk hayirlisi

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • T
        texsas12 @ekon Son düzenleyen:

@ekon Kardeşim kazanan bi yakının mülakatına giren bi tanıdığın vs var mı peki ? Yada zamanında mülakattan falan mı elediler seni ?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • ekon
          ekon Son düzenleyen: ekon

yok mulakata giren arkadaslarim vardi bi de ben ordan mezunum, mulakat sureci rutin bildigin gibi ne sorarlar bilmiyom eskiden girmistiler muloya. valla istersen yanlis anla ama buraya cok umut baglaman seni uzer diye dedim. Bu ilan icin ilk aradigimda kac kisi alim var dedim.:Liyakata gore alim olcak dedi belli degil , kapattim. ara teftis kurulundan funda hanimla konus derim onlar yuzsuzse sen de yuzsuzluk yap. Sana telde belki istemeden verecegi bi cevap mulakat icin kafanda bisiy olusturur, cunku o denli rahatlar;) Sor neyi olceceklermis 🙂 basarilar

• T
            texsas12 Son düzenleyen:

Hayatta tek ihtimalin zaten asla olmayacak kardeşim ben mülakata gidecegim bu kurumun daha evvelden giren eden varsa izlenimlerini ve nasıl geçtiğini öğreneyim demistim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • T
              texsas12 Son düzenleyen:

Tecrübesi olan var mı bu mülakatta

• ekon
                ekon Son düzenleyen:

bu alımın akıbeti ne durumda ?

• 1
                • 2
                • 2 / 2