Hazine uzman yardımcılığı/Hukukçular
-
Baktım her bölüm ayrı ayrı açıyor bizim neyimiz eksik hukukçular Bilhassa iktisat kısmı için ne yapacağız? Hakimlik sınavına da az kaldı. Nasıl olur bizim açımızdan bu sınavın zorluğu?
-
Baslik hayirli olsun diyeyim iktisat alani icin tavsiyede bulunabilirim oturup teorik kitaplardan bakmaniza gerek yok sinava 7 gun var demeyin alin mahfi edilmezin kolay ekonomi kitabini 2 sefer yuzeysel okuma iktisat sorularini cozdurur kanaatindeyim.
-
İlk defa başlık açtım ️ Zeynel dinleri almıştım tavsiye üzerine de çok kalın geldi dediğiniz kitabı pdf vs bulabilir miyim
-
Zeynel Dinlerin kitabi bu sinavdan daha zor olanlari cozmenizi saglar sadece bu sinav icin soyledigim kaynak daha etkin olur. Pdf konusu yayin hakki nedeniylr biraz hassas biliyorsunuz ama vardir diye tahmin ediyorum.Alirsaniz da her kitapcidan kolay yemin edilen bir kitap.
-
Ben de memurlar net sitesinde 2-3 önce Hazine ve Kalkınma ilana çıkacak diyen bir duyumcu dolayısıyla zeynelden çalışmaya başlamıştım. İktisadı iyi öğretiyor olmasına karşın 1 haftada iyi öğretmeyebilir. Sınavın %80'i hukuk olunca şu kısıtlı zamanda ilandaki hukuk eksiklerini kapatmak hakimlik sınavına da yardımcı olur. Bir yandan da hakimlik için iktisat gerekmediği için çalışırken arada kalıyorum. Bir daha böyle yüksek bir alım olur mu diye tereddütteyim. Herkes aynı durumda diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar iktisatta biz hukukçulardan pek birşey beklemiyorlar zaten mantıklı üç beş birşey yazın yeterli
-
Arz talep ilişkisi dışında bir şey bilmiyorum ki Aslında hukukı çok iyi yaparsak belki 70 alma şansı olur. Şu rekabeti açıklasalardı keşke de ne kadar yapabilmişiz yazılı sınavda görseydik
-
hazineden sigorta kuruluşlarına geçme şansı hukukçular için hazineyi iyi bir alternatif haline getiriyor hakimlik düşünmeyenler kesinlikle kastırsın bu sınava