Tarım Kredi Kooperatifleri 10 Müfettiş Yardımcısı Alımı
-
@Serkan01 hocam o konuda tahminde bulunamiyorum. Son alimlardan birinde ayni gun ayni saat il göc vardi heralde baya puan dusmustu 83e filan, ayrica onda sayida daha fazlaydi, fakat suan tahminde bulunmak guc. Ilk sinavlardan biri oldugu icin basvuru cok olabilir tercih edilmeyedebilir. Bu muallak bi konu:(
-
İş konusunda tereddütlerim olmasına rağmen 92,95 puanla dün belgeleri postayla gönderdim iş konusunda hiçbir bilgim yok ama şansımızı deniyelim
-
Bende puanıma yazık olur mu diye düşünüyorum. 657 tabi olmaması, 5 yıl çalışma zorunluluğu tazminat vesaire nedenlerden dolayı biraz düşündürücü açıkçası. Bakalım kısmet.
-
@Sucuklu_Oralet aynen bende öyle çok düşündüm ama şuan için ortada kesin olabilecek bi iş yok her yerde şansımı denemek mantıklı geliyor inşallah hayırlısı olur herkes için
-
@GAG diploma işini naptınız hocam notere mi onaylattınız
-
@iyilerindostu evet noterde onaylattım
Merak edenler için nüfus cüzdanı onayı 38 tl
Diploma 1 nüsha 37 2 nüsha 55 3 nüsha 71 tl -
@GAG nufüs cüzdanı onayını muhtarlıklar vermiyo mu
-
@iyilerindostu Onu bilmiyorum belki de veriyordur
-
@GAG tamamdır eyv
-
@GAG hocam başvuruyu nasıl yaptınız ben anlamadim belgeleri mi gönderiyorsunuz.
-
@ErtuğrulBEY Evet kendi sitelerinde başvuru formu var onu doldurup diğer belgelerle birlikte göndermek gerekiyor
-
@kismetnasip hocam bi turne tahmini ne kadar sürüyor . Evlenince bu işe kolaylık saglamıyor lar mı .
-
@ahobaba yok hocam saglamiyolar. Sonucta yaklasik butun mufettisler evli:) saglasalar is yapilmaz ki kurumda. Ya turneler teftis ettiginiz yere gore degisir. 3-4 ay en maksimum. Haftasonu gelip gidicek sekilde hayatiniz gider. Ama dedigim gibi mesela ankaradasiniz, kis turnesini yakin bi yerden verebilirler, bu insiyatife kalmis bi sey. Yazin ailenizi goturmek icin yazlik bi yeri isteyebilirsiniz, verebilirler belki. Genelde boyle oluyor:) ama gozunuz korkmasin, gidip gelmeye de vucut alisiyor, ailenizde alisiyor. Hem dedigim gibi her zaman uzak teftis yerleri verilmez, yakin verilebilir. Yada bi sure sizi sehrinizde tutarlar filan. Bu teftis kuruluna kalmis bi sey
-
@kismetnasip hocam Allah razı olsun yardımcı oldunuz . Ailemede yazlık bir yer veriyosa cok guzel olur . Bu kafama yattı hocam . Tam ne iş yapıyor birde onu acıklar mısınız . Ürünleri kontrol mu ediyo protein degeri v.s gdo felan. Bir de hocam turneye felan gitmezsek maaş düşer mi ne kadar olur.
-
@ahobaba yok oyle urun degeri filan degil, kooperatif mudurlerinin, bolge mudurlerinin filan yaptiklarini inceler vs. Yani tam ne is yaptigina hakim degilim ama bu sekilde:) ornegin izmir dikilide guzelbahcede vs misafirhane vardir. Inceleme yaza denk gelirse misafirhanede musaitse ailenizi goturursunuz. Yine illaki yazlio degil, mesela samsunu teftis ediyorsunuz yine ailenizi goturebilirsiniz musait olursa. Yeterki kazanin, o kadar korkulcak cekincek bi meslek degil:)
-
@ahobaba turneye gitmek tabiki eksta gelir getirir. Maas dusmez maas sabit, ama geliriniz duser harcirahlardan
-
Arkadaşlar kurumu aradım Nüfus cüzdanı muhtardan ve ya nüfüs dairesinden onaylatılması yeterliymiş boşuna noterden para verip onaylatmayın
-
@kismetnasip hocam saolasınız vok yardımcı oldunuz.
-
@Lex-fori hocam muhtara para veriyoz mu birde diplomanın da kısayolu var mı
-
@ahobaba muhtar para alabilir kardeşim belki ancak nüfus dairesine gidersen para vermezsin diploma olayını da sordum ıslak imzalı ve mühürlü diploma sureti olacak dedi bayan.