Herif burda ahkam kesiyor asimetrik bilgi sahibiyim ben biliyorum diyerek. Halk bank calisani olarak bilgiyi bu sekilde kullanmanda moral hazard sorunu dogurur arkadasim ya yazdigini silmicen yada susacan
Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
Açıklasınlar ama artık biz de insanız tek derdimiz bu sınav değil ki valla aameliyat olmak için sınav sonuçlarını bekliyorum
-
Ay ekrana kitlendim bekliyorum, hakkımızda hayırlısı olsun. Ayrıca dayısı olan muhabbeti yapılmış, 3 arkadaşım şu an Halkbankta çalışıyor ve kesinlikle kendi emeklerinin karşılığı.
O yüzden emeğimizin karşılığını almamız temennisiyle dostlar... -
Kim ne derse desin ama bu sınav benim gözümde şaibelidir. Bir sınavın açıklanması bu kadar uzun sürmez.
-
Yalnızca mülakata çağrılan adayları yayınlarlarsa üstüne üstlük puanlarını bile belirtmezlerse zaten bizler başka ne düşünebilirizki?
-
Zaten muf sınavına girdim umut çok az. Ama huyum batsın bir sınava girince de açıklanana kadar huzurum kaçıyor. Açıklayın şu zıkkımı da bitsin bu çile bitsin bu azap. :))
-
Hocam bu açıklamanız bugün açıklanma ihtimalin düşük olduğunu gösteriyor sanırım? @İdari_Katip
-
Hahahah noluyo ya herşey siliniyo
-
Bu ileti silindi! -
@İdari_Katip tarih alsanız güzel olur aslında ve saat ona göre bekleyek
-
@İdari_Katip bugun degil mi sonuçlar? En azından onu söyleseniz.
-
@İdari_Katip Sürekli takip ediyorum bi yarım saat bakmadım yani siz de ona denk getirmissiniz
-
@İdari_Katip hocam mulakata 3 kat 4 kat mi çağırırlar
-
@İdari_Katip sanırsın devlet sırrı he zaten forumların amacı gizli kimlik altında bilgi paylaşıyosun neyin etikliği bu neyse iletiniz bırakın baksın millet
-
Bencede neyin sırrı bu sıkıldım artık beklemekten
-
Kim ne biliyorsa soylesin lutfen kac kisi bu sonuclar icin bekliyor
-
Herif burda ahkam kesiyor asimetrik bilgi sahibiyim ben biliyorum diyerek. Halk bank calisani olarak bilgiyi bu sekilde kullanmanda moral hazard sorunu dogurur arkadasim ya yazdigini silmicen yada susacan
-
Sürecin 30 kasım-2 aralık arasında öngörüldüğünü söyledi.Sürecin sona geldiğini söyledi. Bugün açıklanıp açıklanmayacağını o da bilmiyor yani. Ben silmicem okuyun arkadaşlar.
-
Okuyanlar bilir carsamba kesin dedi bilgi aldim dedi. O kadar sakli bir sey yoksa da silmicen basligi takip ediyor herkes
-
@sentetiketik Son moda zaten yazıp yazıp silmek..On dakikada bir bakıyoruz şuraya yazarken düşünseler biraz.insan biraz hassasiyet bekliyor.
-
Neyse yuklenmeyelim arkadasin uzerine vardir bir bildigi...Yoksa bu kadar insan beklerken bu davranışı vicdan sahibi insan yapmaz. Ustelik kendisi de soruların toparlanmasinda yardimci oldu, oyle hatirliyorum.