8ine kadar itiraz süresi verilmiş ve 3iş günü içerisinde denmiş 5inde açıklanır
-
-
Ne icin itiraz bu
-
aslında en geç 5'ine demek daha mantıklı
-
@goygoy sınav sonucuna itiraz yani en geç 8aralık denmiş 3iş günü denmiş oda 5aralığa denk geliyo
-
al işte bir yanlış bilgi daha. Kardeşim o itiraz süresi sınav sorularına itiraz PDF ilanında 08.11.2016 yazıyor. Aralık yazmıyor.
-
E arkadasim sinav sorulari bu ne alakasi var. Yazılı sınav sorularına itiraz, en geç 08.11.2016 tarihi mesai bitimine kadar, Üniversiteye yapılabilir. Sorular icin bu
-
Hakikaten ya burda binlerce kişi anlayamamıştı zaten saol sende kuyuya bir taş attın bide yeni başlık açmışsın herkes emin olmadığı şeyi paylaşıp durmasın artık biraz daha duyarlınolalım arkadaşlar
-
@Mimiko bunun emin olmayla uzaktan yakindan alakasi yok. Baksana korukluyorlar. Yapmayin arkadasim yapmayin sunlari
-
Şu konuyu açan gibi insanlar insallah bu sınava girmiştir. Bunlar sayesinde kendimi mülakata daha yakın hissediyorum
-
-
@goygoy ben sınav sorusuna itiraz tarihlerini sanki sonuçların ilanı tarihine bir atıf yapılmış gibi bağdaştıran arkadaş için dedim kibar tabirle , daha sınav yönergesini bile doğru düzgün okuyup yorumlayamıyorsunuz diyip ortamı sahada germek istemedim siz anlayın işte ,)
-
@ozit 8ine kadar itiraz süresi verilmiş ve 3iş günü içerisinde denmiş 5inde açıklanır içinde söyledi:
Şu konuyu açan gibi insanlar insallah bu sınava girmiştir. Bunlar sayesinde kendimi mülakata daha yakın hissediyorum
Duygularıma tercüman oldun arkadasım Allah bahtını, bahtımızı açık etsin -
@mimiko amin, cümlemizin
-
@ozit Seninki geldi