9.Promosyon Taban Puan Duyumu
-
Benim puan 84.8 eğer bu haber doğruysa ucu ucuna kalmış oluyoruz mülakata ama hakikaten çok yüksek tabi eğer doğruysa
-
84.07 desene kardeş yapma benim 84.09
-
İnşallah gerçek değildir
-
84.7 nin p23 p42 siralamalari kaç ?
-
Arkadaşlar mülakat listesi açıklanana kadar kesinlikle itibar etmeyin böyle laflara.. İletiyi yazan kişi forumda yeni, ihtimaldir ki trol. Eğer doğruysa duyumunun kaynağını açıklamalı. Yoksa tekrar soyluyorum itibar etmeyin..
-
Benim puanım 84.6
Eğer bu iddia ortalığı karıştırmak için atıldıysa büyük günaha giriyor baştan söyliyim. -
84.17 puan sıralama 1318 tamam benimki olmayabilir de 84,7 çok yüksek 1200 kişi çağrılmayacak mı?
-
Kardeşim anladık duyumun var falan da daha açıklayıcı olsan kaynağını paylaşsan bak üç gün var daha bi çok insan senin yüzünden uyku uyuyamayacak yapma böyle
-
@paretowilfredo hocam bi araştırsan açıklama yapsan kesin değilse üçgün üzülmeyelim boşuna lütfen
-
@Çetin kardes, arkadas ortaya bi laf atip kayboldu. Ben bunun aynisini sgk mufettislik zamani yasadim. O zamanda vatandasin biri duyum aldim su puanla kapatacak dedi sonra baskan acikladi baktik o kisinin soyledigi puanla alakasi yok. Bos yere evham yapma rahat ol
-
@Sauron
Ee? Hosunuza mi gidiyo bu telasimizi izlemek anlamadim.
Madem kusuratlariyla yazdiniz puanlari devamini getirin bi aciklama yapin niye susuyosunuz? -
@magduriibfli inşallah dediğin gibi olur karseşim ama çok mantıksız bir puan gelmiyor o yüzden korkuyorum. Fakat arkadaşın niyetini sorgularım yani bi yazı attı ortaya kayboldu bu kadar insanın hakkına giriyor. Bi açıklama yapmalı
-
@paretowilfredo hocam bu bilgi gerçekten ik'ya falan düşmüş olabilir mi yani bu duyum şu aşamada alınabilir mi gerçekten sadece bunu öğrense herkes yeterli bence
-
p13 ve p23 puanı 84 civarı olanların sıralamaları nedir puan ve sıralama yazabilirler mi acaba
-
P42 83,48 sıralama 1311
P23 84,17 sıralama 1318 -
Benim hesabım yetmiyo
-
Daha önce 2015 in ikinci alımında 400 ün tamamının iibf den alındığı ilanda da açıklanmadan önce taban puanı birisi söyledi.Ama o arkadaş kurumda çalıştığını söylemişti.O zamanlar 0,8 ile kaçırmış idim.Gel zaman git zaman hep virgülle kaçıyor.En son 0,3 te kaldı.Bu sefer virgülle kaçmayacağı için mutluyum.Canınızı sıkmayın,nasipte olsa 0.01 le dahi olsa kalınırdı mülakata.
-
Kpss den 90 alsam sgk denetçiliği 92 ile kapatacak, bu kurumla kovaladıkça kaçan ateş böceği durumuna düştük
-
@niloya yani doğruluk payı var mı diyorsunuz?
-
Tek iletiyle ortalığı karıştırmış doğruysa yapacak birşey yok yalansa bütün aile üyelerini anarım hatta anma dersen adres verir yüzüne karşı da anarım