"daha önce bir erkek tarafından gerçekten sevilmiş, karşısına ona değer veren normal bir erkek çıkmış hiçbir kadın gidip feminist olmaz kimse kusura bakmasın."
Suan burda kavga etmek yersiz de, @davetsiz arkadasim bu dedigin soz mu simdi:) ben kendi adima konusayim, gayette bir erkek tarafindan zamaninda cok deger gormus sevilmis biriyim. Sizin dediginiz gibi feministler cirkin ve erkeklerin deger vermedigi kizlar olmuyor yani. Suan yazdigim yazidan sonra olayi bu noktaya getirmis olmani saskinlikla izlesem de sunu belirteyim:
Ben istersem dunya guzeli olayim, ya da beni yuz milyon insan sevsin deger versin.bu benim kadinlarin ugradigi haksizligi savunmamam icin bir etki olamaz. Agri patnosta esine diski yedirmeye calisan kisinin videosunu izleyince bu gozler, dayanamiyor insan iste. Bunu sen ve senin gibi dar bakis acisina sahip insanlarin anlamasini beklemiyorum. Ben hemcinsimin o sekilde asaglanmasini veya kiyafetinden dolayi yargilanmasini yediremiyorum kendime. Ya da dayatilan seyi yasamak zorunda oldugunu dusunmesine tahammul edemiyorum. Of neyse ya.
Ayrica emin ol feministler icin senin zihniyetindeki bir kisi ona deger vermis neeee sevmis nee.emin ol umrunda olmaz Tey allam ya.