Beylikdüzü Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı (3 kişi)
-
en altta pdf indir var
-
Online basvuru olacaksa istenen belgeleri napcaz ne zaman vercez ?
-
@Mimar Beylikdüzü Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı (3 kişi) içinde söyledi:
Online basvuru olacaksa istenen belgeleri napcaz ne zaman vercez ?
Posta ile göndermeniz gerekmektedir 26 eylüle kadar
-
@mcagatay evet mantıklısı bu
-
İstanbul'da oturuyorsanız belgelerin fotokopilerini elden verin, yoksa belgeleri notere onaylatmak için 100 liraya yakın bir para vermek zorunda kalırsınız.
-
@mcagatay online başvuru varsa neden genel bir başvuru formu dosyası yok sitede..biz o halde istenen belgeleri posta ile yollayıp mı halledeceğiz ?
-
@irmak online başvuru linki daha açılmadı anladığım kadarıyla, başvuru formu da posta veya bizzat başvurular için kullanılır şu aşamada.
-
Bence online basvuu filan yok yanlis mi yazdilar naptilar . Online basvuru varsa yoluyla basvuru niye olsun ayrica ve madem online basvuru var başvurular basladi niye yok ortada bi sey ?
-
Hocam online başvuru olsa bile belgeleri noter onaylı bir biçimini isteyeceklerdir. İstanbul dışında oturanlar için en mantıklısı noter onaylı belgelerle birlikte başvuru formunu da yollamak. İstanbulda oturuyorsanız zaten elden başvuru yapın ki boşu boşuna noter masrafı olmasın
-
Arkadaşlar online başvuru kısmını sitede göremiyorum. Bir bilgisi olan var mı?
-
87 ile gelme ihtimali var mi ?
-
@byn-kyns istanbul daysanız kesinlikle deneyin bir kaybınız olmaz, İstanbul dışı için yorum yapmayayım tamamen size bağlı. Masraflar dert edilmeyecekse başvurulabilir.
Ayrıca İstanbul dışından başvuracak arkadaşların, sınavdan önce insan kaynaklarından sınav giriş belgesinin temin edilmesiyle ilgili bir belediyeyi arasın, kişiye özel posta ile yollamayacaklarsa ve daha öncesinde gelip sınav giriş belgesini alamayacak varsa boşuna başvurmasınlar
-
Arkadaşlar var mı başvuran? İl dışı başvuruda diploma kopyasını notere onaylatmak gerekiyormuş,fiyatı bilen varsa öğrenmek isterim? Birde az önce aradım belediyeyi sınav giriş belgesi meselesini sorun etmeyin sıralamaya girerseniz bir şekilde hallolur dediler.
-
@demoklesinkılıcı Beylikdüzü Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı (3 kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar var mı başvuran? İl dışı başvuruda diploma kopyasını notere onaylatmak gerekiyormuş,fiyatı bilen varsa öğrenmek isterim? Birde az önce aradım belediyeyi sınav giriş belgesi meselesini sorun etmeyin sıralamaya girerseniz bir şekilde hallolur dediler.
Yok mudur ben başvurdum bilgilerimi paylaşayım diyen?
-
Biri başvuru formunun linkini atar mı???? Pdf var sadecee, çıldiriciiiiğiiiiimmmö
-
@irmak http://www.beylikduzu.bel.tr/duyurular/mufettis-yardimciligi-giris-sinavi-ilani-196
Burdaki pdf i indirin. Pdf in en sonundaki sayfada başvuru formu yer alıyor. -
88.25 ile umitlenmeli miyim?
-
@Meltemgüler yaaa çok sağol meltem
-
Kimler başvurdu ? Kaç puanla kapatır?
-
@kpssa34 97 kisi basvurmustu tahminimce 120 olmuştur. Kapatma puani olarak 82 ye duser diyorum. Kendi şahsim fikrimdir