Porto beşiktaş 13.09.2017
-
Yedi sekiz işi zor artık beşiktaşın kadrosu çok genç ve çoğunlukla türk'tü o zamanlar. Şimdiki kadro şampiyonlar ligi tecrübesi, oyun kimyası olan bir kadro.
-
Temennimiz puan veya puanlar almak ama maalesef Porto alır gibi duruyor.
-
Benim teorim çöktü, Talisca ile 1-0 öne geçtik
-
2 1 olduu
-
@siyahbeyaz ne maç oluyo böyle
-
Nasıl güzel takım olduk rakibin golünü filan hepsini biz atıyoz
-
Ülker link isteyenler mesaj atabilirler bana
-
3.gol içimizdeki tüm irlandalılara gelsin muhahahhah
-
Elim ayağım titriyo deplasmanda iki farkla öndeyiz Allahım nazarlardan saklasın.
-
Tosun Paşa'dan ümitliyim demiştim. Tam bir top class forvet gibi oynadı dün. Tüm takım iyiydi ilk yarı tek pozisyon direkten döndü. 2. yarı da ilk 20 dakika onun harici sahanın hakimiydik. Ligde kötü olabiliriz ama orası devler ligi ve tam olarak devler ligi takımı gibi mücadele ettik. Allah'ın izni ile güzel maçlar ve sonuçlarla gruptan çıkacağız.
-
Beşiktaş gruptan çıkar, çıkar ama ya sonrası? Benim işte en çok sıkıldığım nokta burası: Çok iyi 4-5 takım var, futbol tarihi boyunca hep böyle olmuştur. Bunlar futbolu o derece elinde tutuyor ki, çok nadiren bir takım çıkıp bu takımlara kafa tutuyor. Real, Bayern, Barcelona, PSG, M.City bunlarda biriyle karşılaştığında turu atlamak o kadar zor ki. Hal böyle olunca insan kendi kendine sormadan edemiyor? Bir umut mantığıyla şampiyonlar ligi kupası alınır mı? Elbette alınmaz ama yine de Beşiktaş'ın gruptan çıkıp çıkmamasını hep birlikte konuşuyoruz.
-
bu maç artık bize bazı şeyleri gösteriyor Türk milleti ve Türk futbolu artık çıtayı daha yukarı koymalıdır. Günümüz Dünyasında spor çok iyi bir ekonomik ve Psikolojik silah bunu görmeliyiz. bugün dünyada gelişmiş dediğimiz ülkeler olimpiyatlarda onlarca altın madalya kazanan ülkeler. bizde buralarda hep olarak dünyadaki küresel pastadan daha fazla pay almalıyız. özellikle alt yapılara önem vermeli gençleri spora yöneltmeli bu sayede ses getirmeliyiz neden Brezilya gibi bizde futbolcu ihraç ülkesi olmayalım? bu minvalde bu önemli başarı bizim ufkumuzu açmalıdır ayrıca geçen sene fenerbahçenin baskette Beşiktaşın hentbolda kadın voleybol takımlarının avrupa şampiyonalarında elde ettiği başarılarda ayrıca güreş ve atletizmde yakalanan ivme bunlar hep umut vadeden gelişmelerdir ama yetmez daha yukarısı artık bu milletin hedefi olmalı GÜÇLÜ ORDU GÜÇLÜ SPOR GÜÇLÜ EKONOMİ GÜÇLÜ MİLLET...
-
bu akşam inş. bitiriyoruz işi...
-
Porto kazanmaya gelmişse;
BJK 2
Porto 1
Porto beraberliğe razı gelmişse;
0-0 bitecek -
@buhara beraberlikte dahi beşiktaş çıkıyor mu?
-
@burcuburcu evet 1 puan dahi yetiyo
-
@burcuburcu
Yenerse kesin lider çıkıyor
Berabere kalırsa da bence yine lider çıkıcak.
Yenilmemesi yeterli yani -
beşiktaşlı değilim ama şampiyonlar liginde cok iyi oynuyorlar.umarım finale kadar gittiklerini görürüz
-
https://www.youtube.com/watch?v=IHlZw3umgIA
Ve tüyler diken diken -
akşam 8 de şifresizmiş şu an öğrendim