Arkadaşlar herkese merhaba.
forumlarda gördüğüm tartışmaların ve yorumların tümü bazı soruların hocalara yanlış aksettirilmesiyle ve insanların kendi cevaplarını kabul ettirmeye çalışıyor olmasıyla alakalı. Forumların hepsinde iyi bir takipçi olarak şunu gördüm.
- muallakta olan soruların hepsi aynı ve 5 tane soruyu geçmez
- hepimizin kafası bilgi kirliliğinden o kadar karıştı ki doğru yaptığımıza emin olduğumuz sorular da dahi "acaba" demeye başladık.
3)iktisat sorularının 2 tanesine bu sorunun cevabı kesin şudur diyen olmadı.
4)büyük bir çoğunluk paylaşılan cevaplara bakarak 25-26 doğrusu olduğunu söylüyor.
5)geçen yıl bu kadar muallakta olan soru yokken bile 28 in altına düşmez diyenler sonuçlar açıklanınca 24-25 doğrusu olanın mülakata kaldığını şaşkınlıkla izlediler.
yani bana göre yine geçen yıl ki sınav ile aynı puan aralığında kapatması yüksek ihtimal.
Benim Türkçe hariç kesin emin olduğum 21 doğrum var ve 5 tane cevabımı üzerinde çok tartışma var diye(2005-hizmet yerinden yönetimler-özelleştirme idaresi-içişleri bakanlığı-aktif nüfus) doğru kabul etmiyorum.
Umudun var mı derseniz evet umudum var.
Ama olmaması da dünyanın sonu değil.
Dip not: en seviyeli forum burası olduğu için burada yorum yapmak istedim.
Allah herkesin hakkına hayırlısını versin ve bu makama gerçekten hakeden ve hakkıyla hizmet edecek kişilerin sahip olmasını nasip etsin
Saygılarımla...