banka müfettiş yardımcılığı
-
Kamu bankasinda maaslar
Calisma kosullari ve kariyer nasildir. -
Merhaba,
Hocam asistan müfettiş yardımcılığı brüt 4000 ile başlıyor, yetkili müfettiş yardımcılığına yükseldiğinizde bu tutar brüt 4900 TL oluyor, yeterliliğinizi sağladığınızda müfettiş ünvanı brüt ücreti yaklaşık 6900 TL, tabi dil tazminatınızı ve teftiş dönemindeki gündelik harcırahlarınızı buna eklemedim, çalışma koşulları ve kariyer ise kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum. Bence kariyer grubu mesleklerde maaşıyla müthiş tatmin edici biryer tutuyor. Tabi bekar için, evliyseniz ailenizden uzak kalma en büyük handikap.
edit: imla hataları
-
Arkadaşım en son açılan vakıf bank müfettiş yardımcılığı sınavını kazandı.ortalama 6.500 civarı alıyor.turne vs işler var tabi.paranın hakkını (fazlasıyla)alıyorlar
-
Vergi muffetisinden, sayistaydan iyi aliyor o zaman daha avantajli o zaman.
-
Şube sayısı az olan bankaları tercih etmenin herhangi bir avantajı var mı? Yani daha az turne gibi mesela.
-
@aliveli O zaman da maaşı düşük olur .Mesela arkadaşım fibadaydı müfettiş yardımcısıydı vakıfın yarısı kadar alıyordu ama turne yerleri antalya,istanbul,ankara vs
-
@maid banka müfettiş yardımcılığı içinde söyledi:
Vergi muffetisinden, sayistaydan iyi aliyor o zaman daha avantajli o zaman.
İş sadece maaşla kalsaydı dediğiniz gibi olurdu ancak bankalar, müfettişlere verdiği paranın hakkını sonuna kadar alıyorlar, siyasallı71'in de dediği gibi.
-
@aliveli Bence şube sayısı önemli değil, çünkü komisyonun size atadığı turneyi gerçekleştiriyorsunuz, komisyon sizi ne kadar görevlendirirse şansınıza artık, belki o dönem az şube teftiş edilir bir sonraki dönem şubelerden ayrılamaz olursunuz, sizle birlikte istihdam edilecek personel de önemli, bu bakımdan da istihdamı daha büyük olan bankalar daha rahat olur diye düşünüyorum.