Galatasaray Kaç Puan Toplar
-
7 maçta 19 puan. Uzun zamandır görmediğimiz bir performans. Her futbolcunun gol atabileceği bir kadro. Her şey istediğimiz gibi gidiyor maşallah. Ben Galatasaray'ın sezon sonuna kadar 80 üstü puan toplayacağını düşünüyorum.
-
@antimülakat galatasarayda 80 puan toplayacak potansiyel var. En iyi yaptığı iş güce dayalı futbol bu sene kadrosunu yine bu tarz seçti, bizim ligimize de çok uygun ancak lig çok uzun bir maraton ne olur ancak Allah bilir.
-
@Antimülakat hocam bencede galatasaray 80 puan ustu toplar.
-
Galatasaray bence şanslı, oynadığı futbol pek iyi değil. Karabük maçında dahi zor kazandı.
-
En kötü ihtimalle 26-27 maç galibiyeti var bence.
Galatasaray bu sene ligdeki tüm takımlardan çok daha iyi. Bu tartışılmaz bi gerçek. Ama diğer takımlar da kötü demek değil bu. Tüm takımlarda özgüven var artık. Hakeden kazansın ligi ancak Galatasaray Şampiyon. -
80 üzeri puan bence hayal ama şuan hayal gibi bir takım var Allah nazarlardan korusun
-
hocam 80 ve üzeri biraz zor bence 73 77 bandında ligi şampiyon bitiririz gibi..
-
Eğer Asamoah gelseydi 80 üstü rahat olur derdim ama takımda sanki bir şey eksik.
-
@kartel06 Hocam maçları radyodan mı takip ediyorsunuz
-
@kilici şu ana kadar tüm maçlarını izledim ilk ciddi maçınızı bekliyorum
-
bu hafta itibariyle gs için gerçek anlamda lig başlıyor bence de şimdiye kadar bursa deplasmanı dışında zorlayıcı rakiplerle oynamadılar önümüzdeki haftalarda seri puan kayıpları başlayacağını ve ligi de 60 65 puan arası 3,sırada bitireceğini tahmin ediyorum herkese saygılar inş. yine hak edenin şampiyon olacağı bir yıl olur kim olduğu önemli değil yeter ki hakkıyla olsun...
-
@kartel06 İki hafta sonraki fenerbahçe maçını bekleyelim o zaman
-
@siyahbeyaz ne bursa ne karabük ne de antalya maçlarında oyunu domine edemediler. Gayet sıradan bir oyunla kazanılıyor, bakalım nasıl devam edecek.
-
@kartel06 bu futbola sıradan diyorsanız barcelona da büyüdünüz zanneder insanlar
-
sıradan bir futbolla karabük karşısında 15 net posizyon gole dönüşemedi.Burda şanstan ziyade iki tane de direkten dönen topu da katarsak şansızlıktan bahsedebiliriz. Galiba şu an açık ara ligin en iyi takımlarından. En yakın rakip ise beşiktaş olarak düşünebiliriz.
-
@siyasallı hocam abartma lütfen, bizim takımlarda nerede o futbol kalitesi. Galatasaray'ın tek avantajı fizik gücünün yüksek olması oynanan top oynanan para arasında uçurum fark var.
-
@kartel06 yo kesinlikle doğru söylüyorsunuz , demem istediğim Galatasaray lige göre sıradan top oynamıyor sadece
-
Ligi ilk 5'te tamamlama ihtimali yüksek olan takımlarla (BJK,FB,TS,BŞK) oynamadık evet.. Fakat çok kolay denilen Kayseri şuan 14 puanda. Ayrıca Kasımpaşa ve Bursa da kolay takımlar değiller. Ben Karabük maçında rehavet gördüm. Rakibi küçümseme olursa bu sene boşa gider. Çok çok müsait pozisyonlarda Gomis in gol atması için pozisyonlar harcandı. Gerek yok. Sen önüne geleni atacaksın. Yoksa şans golü yersin ya da hakem devreye bir girer sonra maçı çevirmek için uğraşırsın.
-
@larendeli bu sene şampiyonlar ligi gelmezse seneye bu kadro bir arada kalmaz. Çok çok ciddi maaşlar ödeniyor, finansal fairplay gelir bela olur.
-
@kartel06 Aynen öyle.. Geçen bir haber okudum. Eğer doğruysa, yeni anlaşma olacakmış. Oyuncu satmadan alamayacakmışız ve maaş bütçesi 50 Milyon olacakmış.