TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Blokchain token satın almak

DİĞER
    2
    4
    1086
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • burcuburcu
      burcuburcu Yasaklı Son düzenleyen:

Arkadaşlar merhaba, blokchain iş modelini az çok bilenler vardır. Sorum şu gayet makul görünüyor ve sansür sebebiyle iş modeli daha da büyüyecek gibi görünüyor. Sizce ufakta olsa yatırım yapılabilir mi?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • M
        Muslum Son düzenleyen:

Şu sıralar kripto paralardan, bilgisayarınızı blockchain'e entegre ederek yani mining yaparak para kazanmak çok zor. Ciddi iyi bir bilgisayar sahibi olmak gerekiyor bunun için. Fakat bitcoin, ethereum gibi blockhain token'ı satın alınarak, ileride değerlenmesine yönelik bir yatırım yapılabilir bana göre. Ayrıca Merkez Bankası da blockchain üzerine çalışma başlatıyor, Bitcoin ve Türk Sanal Parası ex-change edilebilir hale gelince yatırımlardan kazanç sağlanabileceğini düşünüyorum. https://webrazzi.com/2017/10/02/turkiye-cumhuriyet-merkez-bankasi-blockchain-icin-calisma-grubu-olusturuyor/

burcuburcu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • burcuburcu
          burcuburcu Yasaklı @Muslum Son düzenleyen:

@muslum takip edilmemesi sebebiyle bu paraların tutulduğunu ve kullanıldığını düşünüyorum. Tahminime göre eğer Türkiye kendi parasını yaparsa tutmaz.

• burcuburcu
            burcuburcu Yasaklı Son düzenleyen:

bitcoin adeta uçuyor ...

• 1 / 1
            • İlk ileti
              Son ileti