Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Direkt olarak başka sayfaya gidin diyen arkadaşlar olmasına rağmen şahsım adına ‘yazımın ortada kalması’ dolayisiyla yazıyorum; alınganlık etmiş olabilirim ama kendimi açıklamaktan hiç bir zaman yorulmam elime yapışmaz. Saat takibi şeklinde okursanız bir arkadaşın inadına ‘evrak nezaman verilecek ya bunu konuşun yoksa gidin sayfanıza’ yazması ve diğer arkadaşın ‘kazananların sayfası var git oraya dava var ne evrağı’ demesi üzerine ilerde bu sayfadan yararlanacak bizden sonrakilerin gözünde birbirine girmiş küçülmüş görünmeyelim istedim ve hepimizin isteğinin de böyle olacağını tahmin ederek kimsenin birbirinin damarına basa basa yazmadan dağılıp sayfalarda yazılmaSının daha doğru olacağını, hem kazanan hem kazanamayanların bunu içselleştirip burda tozu dumana katmadan ayrılmalarının daha doğru olacağını yazdım ki tamamen ‘fikrim’ olarak. Çünkü başaramadık birlik devam etmeyi bu normal olabilir bir taraf sevindi bir taraf üzüldü sonuçta ama inadına karşılıklı can acıtmak kimsenin işine yaramaz bundan bahsettim.özellikle kimse şahsına yada şahıslara değil dememe rağmen bana bile git vmy konuş SGK konuş denildi istenmeyen şeyin aynısını yapmak kimseye samimiyet kazandırmaz.Direkt olarak muhabbette olduğum arkadaşlar hatrına yine de yazmak istedim ben dediğim gibi elime yapışmaz derdimi anlatmak umarım kimseyi kendimden ötürü kırmamışımdır bu beni üzer çünkü bilen bilir.. Ayrıca hiçbirimizin de haddine değil zaten yazma sayfaya git demek bu bir forum.
Not: karşıdaki kişinin cinsiyetini yaşını özel durumunu bilmeden her durumda hitap şekli’ siz ‘ olurken hala ısrarla ‘sen’ diye konuşulmaz bir insanla.Bunun bilgiyle tecrübeyle bir ilgisi de Yok çok basit ve görgülü bir kural diyebiliriz.. -
@pomak hayatinda avon katologu disinsa hicbirsey okumamis zeka erozyonuna ugramis bi arkadas icin bence her is imkani fazladir
-
@yldzkrc forumdakilerin de isi gucu yok zaten SEN veyahut baskalarinin ozel durumunu arastiracak da ona gore yazacak onlarca insan var burda yasin buyuk olsa ne olmasa ne.ukala tavirlarini baska yerde daha iyi sergileyebilirsin..daha fazla yazi yazma yaziyorsan ozelden yaz burda uzatmanin bi anlami yok.Sana milyonlarca gorgulu kurllarlar anlatabilirim ama onlari uygulayacak kapasitede misin onu bilemem.SEN de dahil herkes once kendi gorgusune bakip sonra baskasnin gorgusune laf etsin.
-
@seyyah bak kardeş kimsin nesin nerden çıktın bilmiyorum ama ben uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ve kimseyi bile isteye kırmadım, kırmamaya çalıştım ama sen zorla diyorsun ki ver veriştir bana. Yapma güzel kardeşim kendi işine bak konuyu uzatmayacağını temenni ediyorum.
-
@ziyapasa evet kardeş avon kataloğu da okudum yalan değil. Güzel ürünleri var sanada tavsiye ederim. Zeka erzyonu konusuna gelince, zeki olduğumu dile getirmedim ama senin sormuş olduğun soru erzyona uğrayacak en ufak bir zeka kırıntısına dahi sahip olmadığını gösterdi. İnsanlar hala acılarını unutamamışken ve hala o altında kaldığı enkazı kaldırmaya çalışırken sen ve senin gibilerin bu türden konuşmaları onları daha da kötü hale getiriyor. Bu defalarca dile getirilmesine rağmen yine de bu hareketi tekrarlamanız vicdan adına birşeye sahip olmadığınızında göstergesi. Burada yine elimden geldiğince KAYBEDEN insanların derdini sen ve senin gibilere anlatmaya çalıştım eğer hala anlamadım diyorsan adresini ver sana da bi avon katloğu göndereyim. Aksi halde kazandığını iddia ettiğin mesleği yapabilecek düzeyde olmadığına inanacağım
-
@pomak benim burda kimseyle derdim yok ama 2012 mezunu alup iki mulakattan elenen ve halen inşaatta amelelik yapan biri olarak kazanılan hakkın alaya alınmasına tahammülüm yok a kadar haa aklından geçebilir torpilim de yok saygılar...
-
@teklif-eğrisi, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@yldzkrc forumdakilerin de isi gucu yok zaten SEN veyahut baskalarinin ozel durumunu arastiracak da ona gore yazacak onlarca insan var burda yasin buyuk olsa ne olmasa ne.ukala tavirlarini baska yerde daha iyi sergileyebilirsin..daha fazla yazi yazma yaziyorsan ozelden yaz burda uzatmanin bi anlami yok.Sana milyonlarca gorgulu kurllarlar anlatabilirim ama onlari uygulayacak kapasitede misin onu bilemem.SEN de dahil herkes once kendi gorgusune bakip sonra baskasnin gorgusune laf etsin.
Bu tavırla bu kafayla hiç bir şey de olmaz İşte bir yol değil bin yıl olmaz. Size uyan arkadaşlara daha da üzülürüm şu tavrınızı görsünler ama bugün bana yarın tüm foruma bu yapılır yaş cinsiyet özel yaşam banane diyen bir insan daha ne denebilir çok yazık.Daha nasıl konuşacağını dahi bilmeyen kişiyi alır mısınız rahatsız oluyorum konuşma tarzı ve yansıttığı tarzdan şikayet et diye yer baktım fakat Yok rahatsız etmek zorunda kaldım sizi. @paretowilfredo @pareto_wilfredo -
@yldzkrc Sinirlari zorlama.SEN bu kafanla bu tavrinla bisey olursan herkesten hersey olur.nasil konusacagimi sen bana ogretemezsin haddni bil.iki uc elitist gorunur yaziyla kendini bisey de sanma.SENin ego bu hava kosullarina alisik degildir.Senin egona Ankarada otobus diye biniyorlar .kendini begenmis tavrinla herseyi yapacagini saniyorsun ama nafile ..Senin ozel yasamin suyun buyun zerre umrumda degil...milletin cani burnunda moral bozuklugu var bi de SENin gibi kendini bisey zannedenlerle ugrasiyor.daha da bisey yazmassan sevinirim.SENdin e iyi bak...@pareto_wilfredo hocam tavirlarindan ben de sikayetciyim.
-
Arkadaşlar başlıkta sürtüşmeler devam ederse moderatörler yardımcı olmaya başlayacak.