TGS-Türkish ground service hakkında her şey
-
Arkadaşlar TGS hakkında ne biliyorsanız paylaşabilir misiniz? Çalışma şartları,imkanlar,maaşlar,departmanlar vb.
-
@mustapha havaş ve thy ortaklığında kuruldu ve 7-8 senedir faal. Çok fazla servisi var muhtemelen girdikten sonra dağılım yapılıyor. Güçlü referans isteniyor. Bildiğim kadarıyla maaşları düz memur düzeyinde.
-
@burcuburcu forumlarda falan çok fazla yorum var ama hep bir tezat söz konusu; birileri maaşları iyi birileri kötü demiş,yok çalışma şartları ağır yok gayet hafif diyen...Tek ortak nokta güçlü referans istemesi.Ben de bir sorayım dedim buradan sağ olasın.
-
@mustapha çalışma şartlarının ağır olduğu doğru bana da söylenmişti.
-
yer hizmetleri işleri ağırdır doğru ama tabi bunların departmanları da vardır (muhasebe,satış,pazarlama,ik gibi) çalışma şartları,maaşlar muhtemelen farklılık gösteriyordur genel bir bilgiye de ulaşmak kolay olmuyor İnternet ortamında.Bakalım belki buradan çıkar bir arkadaş da tanıdığı çalışan falan vardır da bizi daha çok aydınlatır.
-
Yoğun bir şekilde türk hava yollarının yolcularının kaprisleri çekip duruyorlar tgs çalışanları. Havacılık zevkli ama zor iş.
-
Havacılık için thy iyidir tgs gelmeyin.