ÇSGB AB Uzman Yardımcılığı 15 kişilik alım ilanı
-
Hukuk Fakültesi Hukuk Bölümü mezunları için KPSSP3 - 2 Kişilik ilan için 8 Aday
Mühendislik Fakültelerinin Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Yazılım Mühendisliği Bölümü veya ilgili Fakültelerin Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü için KPSSP3 - 2 Kişilik ilan için 8 Aday
Siyasal Bilgiler, Siyasal Bilimler, İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat, İşletme Fakülteleri altındaki programlar KPSSP3 - 9 Kişilik ilan için 36 Aday
Fen ve Edebiyat veya Beşeri Bilimler Fakültelerinin Sosyoloji Bölümü - KPSSP3 - 2 Kişilik ilan için 8 Aday
İletişim Fakültesi - KPSSP3 - 1 Kişilik ilan için 4 AdayYDS 80 puan almış olmak.
Sözlü sınav tarihleri: 13/02/2017-17/02/2017 arasında yapılacaktır.
Hak kazanan adayların listesi ve sınav yeri 10/02/2017 tarihine kadar açıklanacaktır.Detaylar için tıklayınız. http://www.csgb.gov.tr/media/4080/absinav122016.pdf
-
Yaa cok iyi insallah uyar bana da
-
Bir rahatlama gelmedi değil
-
Allah alımınızı bol etsin arkadaşlar .
-
Arkadaşlar ilan hayırlı olsun hepimize bir tahmini veya öngörüsü olan var mı p3 ten kaç puan alanlar ümitlensin :))
-
88 altına inmez. 88 üzeri herkes ümitlenebilir
-
Alım alım bilmektir,
Alım kendini bilmektir,
Sen kendini bilmezsen,
Ya nice işe girmektir. -
P3 nedir ya
-
Sözlü sınav tarihleri: 13/02/2017-17/02/2017 arasında yapılacaktır.
Hak kazanan adayların listesi ve sınav yeri 10/02/2017 tarihine kadar açıklanacaktır.İlandan 2.5 ay sonraya sözlü sınav tarihi atıyorlar.Bir de bunun kazananları açıklaması var.Ölme eşeğim yaz gelsin durumu.
-
Bu kurumlar neden personel alımlarını hedef 2023 mantığıyla yapıyor?
-
P3 diyor ya P3. Sonuç olarak ilan geldiği için mutluyuz tabi.
-
Sebebi neydi ki p3 avukat alımında da p103 istiyor bi kurum. Kafalar iyice karıştı Hukukta öngörüsü olan var mı? 80 yds.istiyor
-
@habeascorpus valla ben 90 diyorum
-
Söz konusu P3 ve yds 80 olunca iibf için 36. kişi kaç puanda kalır kestirmek zor. Kaç kişinin hem P3 puanı hemde yds puanı yüksek olabilir, sanırım en belirsiz taban puanlarından biriyle karşı karşıyayız.
-
@aliveli 90 çok ya
-
86,5 - 87 puan arası kapatır. Ama tahmin etmesi zor
-
89.5 P3 ve 80+ YDS ile taban puanı oluşturacağımı ya da kılpayı kaçıracağımı düşünüyorum. Bununla birlikte Şubat'a sarkan süreç çok anlamsız ve kötü olmuş.
-
İçişleri Bakanlığı AB Uzman Yardımcılığı Sınavına başvuran liste hemen hemen tekrar edecektir, zira oradakilerin çoğunluğu da +80 + 90 yds ye sahipti.
-
@madamsmith. İçişleri p86 ile aldı fakat: % 20 Genel Yetenek, % 10 Genel Kültür, % 20 Yabancı Dil, % 10 Hukuk, % 10 İktisat, % 10 Maliye, % 10 Kamu Yönetimi, % 10 Uluslararası İlişkiler. Burada ise puan türü p3 olduğu ve sözlü tarihinin bir hayli ileri olması sebebiyle aynı listeyi beklemiyorum ben.
-
İçişleri'nden çok farklı bir liste olur. Orada ilk 40'a girenlerin P3 puanı çoğunlukla 80-85 arasıdır, burada o puanla listeye girmen çok zor. Şöyle bir örnek vereyim, daha farklı bir ilan ama geçen sene Savunma Bak. böyle bir alım yaptı (hatta mülakatı Ocak'taydı). Uluslararası İlişkiler ve benzeri bölüm mezunlarından P3 puanı ve 80 üstü Yds istedi (son 5 yıl geçerli ve sadece İngilizce'ydi). 12 kişi mülakata çağırdı ve 12.nin P3 puanı 82.7'di.
Tabi hem bölüm farkı var hem de 2014 ve 2016 Kpssleri arasında fark var ama burada istenilen sayı fazla o yüzden puanlar benim tahminim 87'lere kadar düşer. Onun altına düşer mi bilemiyorum. Ne olur ne olmaz deneyin şansınızı.