2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Bu link işi nasıl oluyor yav.Biri hayrına açıklasın.Bizde faydalanalım.
-
@issiz Sana katiliyorum. Aciklanacaksa bile Cuma aciklanir.
-
@ugur55, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
bu yeni linkte 22 yapınca yanında dil yazıyo ya, yds ile ilgili değildir di mi o yine. dil yazınca aklıma hep yds gelio çünkü, alakası yoksa cahilliğime verin
yok kardeşim değil, anasayfaya yönlerdiridiği için öyle yazıyor, yani link açık ve boş demek oluyor, her şey yayınlanabilir o linkte, yds de olabilir başka bir şey de
-
Arkadaşlar en son tahminimi yazıyorum 14.5 alan 11 gk-gy Türkçe dahil bu netlere ve üstüne sahip olanlar çayını rahatlıkla yudumlasın. Not: yazdıklarım benim netlerim değildir.Ve de 400. arkadaşın netleri 14 alan 10 gk-gy Türkçe dahil olacak. Yazın bir kenara...
-
@gökbörü bunların tahmin olduğuna emin misin kardeşim
-
@can-mavi Nasıl yani anlayamadım ama
-
pek tahmin gibi durmuyor
-
@gökbörü ne bilim bir tanıdık vardır filan, daha ilan gelmeden içişleri ile ösym arasında yapılan protokolü imza gününde bilen arkadaşlar vardı
-
@can-mavi beklenen bir sınav sonucu var mı hocam bilginiz var mı bu hususta bir de duyurular da açık linklere eklenebiliyor değil mi, bu konuda pek bilgim olmadığı için soruyorum cahilliğimi mazur görün
-
bugün açıklamasalar bile, yaşattığı heyecan için teşekkür ediyoruz ösym ye
-
@gizemce evet cevap kesinlikle imar ama hoca yanılttı bizi.
-
@sofuoglu estağfirullah dostum, şuan için ösym'de yayınlanacak kaymakamlıktan başka bir sonuç yok, ancak bu herhangi bir duyuru da olabilir, hakimlik kontenjan artışı, yeni üniversite sınavı vb. linkler duyuru,ilan,sonuç için açılıyor zaten, yani bir şey gelecek ama sonuç mu duyuru mu ilan mı bekleyip göreceğiz.
-
@can-mavi Yok valla değil ama böyle olacak %90 yine burda olacağız açıklandıktan sonra.
-
@gökbörü şaka yapıyorum kardeşim zaten, keşke öyle bir dostu olan birileri olsa da burda bilgilensek
-
@gökbörü sen bayağı içerden bilgi alıp gelmiş gibi konuştun hocam
-
@themga Cidden içerden bilgim Yok keşke olsa ama bu yönde kapatacağını ummuyorum böyle kapatacak arkadaşlar inşallah
-
Fazla heyecan yapmayın dostlarım sınav yarın acıklanacaktır. Son 1 kaldı Allah nasip eder inşallah
-
Çok nazlı çıktın be ösym açıkla artık
-
Bu arada boş linkin linkini atar mısınız
-