Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Merhaba ismim Wagner mekanın sahibiyim
Başlıkta açıldığına göre mülakat deneyimi olan arkadaslardan faydalanmak isteriz.
Deneyimlerini bizlerle paylaşmak isteyenleri bekleriz, mutlu oluruz... sayg.
-
@by123 hocam bende soruları alabilirsem duacınız olurum
-
@guydemapusant arkadaşım herkese yollarken bi tane de bana gönder
-
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar Allah sonunu da güzel eylesin inşallah
-
@guydemapusant bi tane de ben alabilir miyim ?
-
Arkadaslar soruları gönderemiyorum mail hata veriyor sürekli. Mailini aldığım arkadaslara da gönderilemedi zaten. Siteye dosya yüklenebiliyorsa yükleyim ya da yandiske nasıl atılıyorsa atayım çünkü sosyal medyam da yok
-
Arkadaşlar öncelikle mülakat aşamasına kalanları tebrik ediyorum ve mülakatta başarılar diliyorum. İnşallah her şey gönlümüze göre olur.
Sizce kaynak olarak; Kavram, Teori ve Politikalar(Ömer Dönmez) mı ya da TÜYO Mülakat Soruları( Yekta Yıldırım) mı?? -
Ne çok bekledik arkdaslar ilan gelsin diye sabrettk cok şükür geldi sinava girdik cok şükür kazandk Rabbim emek veren herkese nasip etsin insaAllah ama söylemeden geçemeyeceğim antalyanin 82 ole kapattgni görünce saclarmda beyzlarn sayısı o liste acilana kadar epey artti sanirim kendimi şampiyonlar şampiyonu olurken penaltilara kalms kaleci gibi hissettim bu ne heyecandr ins mülakat çok güzel geçer ve yerlesiriz istedgmz yere
-
Arkadaşlar herkese günaydın. Başvuru formumda eksik kalan yerler olmuş bunları nasıl tamamlayabilirim bilgisi olan yardımcı olabilirmi
-
Sabah-ı şerifleriniz hayrolsun efenim şimdi benim bi sorum olacak arkadaşlar. Referanslarin aranmasi ve guvenlik soruşturmasi bu aşamada mi yapiliyor? Bilgi sahibi biri beni aydinlatirsa sevinirim
-
@aycan referanslar mülakat sırasında işliyor güvenlik soruşturması da mülakatı kazandıktan sonra evraklarınızı teslim ettikten sonra baslar
-
ekleme yapalım ;
mülakata özel bir çalışma bana göre gereksiz ama illa kaynak istiyorsanız İMECE guy mülakat hazırlık notu yeterli olur.
çok bilmek de iyi değil arkadaşlar, her şeyi anlatayım derken sakın uzatmayın, müdahale ettirmeyin komisyonu kendinize...her soruyu zaten bilmek zorunda değilsiniz hemen yüzünüzü düşürüp, duruşunuzu bozmayın. Kendinizi iyi ifade edin ,bildiğiniz sorularda cevabı sakin ve güzel şekilde verin, bilmediğiniz sorulara bilmiyorum, hatırlayamadığınız sorulara ise hatırlayamadım şeklinde cevap verin. bilmediğinize de hatırlayamadım demeyin, bu sefer ''tamam süre veriyoruz size hatırlamanız için'' derlerse hiç olmaz örneği var bunun.. -
Eskiden buralar dutluktu
-
sonuclara itiraz edebiliyormuyuz benim netlerimde eksiklik var sınavı kazanacagıma kesin gözle bakarken elendim bilen varsa sürec nasıl işliyor anlatabilir mi
-
@guydemapusant Yani şu süreçte referans olarak gosterdiklerimizi arayip bu cocuk nasil biridir diye sormuyolar oyle mi
-
Mülakat için hangi kitap iş görecekse yazın dostlar yüklerim ben yandexe indirirsiniz. Tüyo var ömer dönmezin kitabı var
-
@aycan valla benim referans gösterdiğim kimse aranmadı o sadece prosedür.
-
@davetsiz hocam bu imece guy mulakat nerden edinebiliriz acaba
-
@Themis14 yakında güncelleme yapılır paylaşılır linki diye tahmin ediyorum.Twiter ve facebook ta tuğrul koçeri takip edin link paylaşılır diye düşünüyorum
-
İmece mulakat notu bir iki gune paylasilacak Tuğrul hoca tarafindan beklemede kalalim