15 Eki 2017 21:25

Sınavın açıklanması malum yaklaştı. Artık belki de yorumlar görüşler fayda etmeyecek. Son olarak fikir beyan etmek istedim. Öncelikle umarım burada olan herkes kazanır tanımadan çoğu kişiyle fikir ve duygu paylaştık. Sınav hakkında şunları söylemek istiyorum. Türkçe kısmı 4 soru (noktalama ve sıralama hariç) İdare Hukuku 2 soru ( hizmetsel yerinden yönetim ve köy sandığı ) Ekonomi 2 ( soru 2005 ve kur sorusu ) İktisat 2 soru ( işle alakalı ve gizli ödenti ) bence baya zor düşürücü en az yapılan ve Türkçe kısmı ise sübjektif cevaplar içermesi nedeniyle farklı değerlendirilecek sorulardı. Toplamda 10 soru olarak göz önüne alınabilir. Geriye kalan sorularda da yine de zorlayıcı sorular vardı. İnsan hakları ve tarih kısmı cevaplar netti. Bu açıdan bakılınca şahsi kanaatimce 24 25 26 bandında ve 74 75 76 puan seviyelerinde kapatacağını düşünüyorum. Zira forum seviyesi ortalamanın çok çok üstünde olacaktır. Böyle 2 tane daha 110 kişilik bu puan sıralaması gibi anca çıkacağını düşünüyorum. Herkese selamlar iyi geceler...