GUY ve Askerlik Durumu
-
Benim gibi guy mülakatını geçmiş ve askerlik durumu ile ilgili soruları olan arkadaşlar bu başlık altında sorularımızı toparlarsak daha çabuk cevaplara ulaşırız belki.
Kendi sorumla başlayacak olursam: ben tecil yaptırarak zaman kazanmak için yüksek lisans yapıyordum. Ancak bu dönem bilinçli olarak kaydımı yenilemediğim için tecilim iptal olacak yakın zamanda. Ben de yarın şubeye başvurarak bizzat işlemleri kendim yaptırarak şubat celbinde gitmek istediğimi söyleyeceğim. Bir anlamda bunu yapmak zorundayım aksi takdirde bakaya vs gibi durumlarla uğraşabilirim. Sorum şu bu durum güvenlik soruşturması açısından sıkıntı yaratır mı? Mesela guy başvurusunda tecilim mart 2018 olarak yazmıştım. Fakat şimdi şubat celbine tabi görüneceğim. Bir terslik yaşama ihtimalim var mı? Bu süreci bilen arkadaşlar aydınlatırsa çok memnun olurum. Teşekkürler.
-
Cevap verebilecek kimse yok mu acaba?
-
Arkadaslar bende kasım da askere gidiyorum ne yapmam lazim bilgi verirseniz çok sevinirim
-
buraya bir göz atın belki sorularınızın cevapları vardır.
http://forum.tercihiniyap.net/topic/1726/bakaya-kalırsak-atama-durumu-ne-olur?page=1 -
657 madde 62 ve 63e göz atın ve bence kurumla iletişime geçin
-
@raskolnikov kardeşim çok teşekkür ederim sağol
-
arkadaşlar kasımda askere gidecek olup ertelemeye dair bilgi edinen olursa bizi aydınlatabilir mi
-
30 eylül tarihiyle tecilim bitmişti, bakaya kalmıştım, bugün şubeye gittm bir imza attırdılar ocağın sonuna kadar tecil ettiler, resmi belge falanda istemediler