TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Galatasaray - Fenerbahçe Maçı Analiz, Yorum ve Skor Tahmini

FUTBOL
    galatasaray fenerbahçe skor tahmini ne olur kaç kaç biter
    17
    25
    4694
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Antimülakat
      Antimülakat Son düzenleyen:

Derbi ne olur? Ekonomik faktörler (Yayın geliri, klüp geliri vs.) işin içine girer mi? Galatasaray yine lig içerisinde doğru düzgün golü olmayan Fenerbahçeli bir futbolcudan gol yer mi? Gomis bu maçta da gol atar mı? Fenerbahçeliler de anlamadığım bir güven var bu maçla ilgili. Benim görmediğim onların gördüğü bir durum mu var. Ben bu maçta her nedense gollü beraberlik olacağını düşünüyorum. Tabiki de gönlümden geçen Galatasaray'ın kazanması.

burcuburcu MaxMin 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • burcuburcu
        burcuburcu Yasaklı @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat Galatasaray rahat kazanır tabikside 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • MaxMin
          MaxMin @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat hocam şimdiye kadar ne kadrolar kurduk , elimize ne ölü fenerler geçti hiçbirindede şöyle bir bariz tokadı basamadık bence bu etkenden ötürü her fenerli arkadaşın içinde bir umut var 😂
          Maç tahminim 2-1 biz kazanırız ama bu beni kesmez ben farklı galip gelip fenerbahçeli futbolcu ve taraftarların şu güveninin artık kökünden kazınmasını istiyorum volkan demirerin kalede olmasa bile titremesini istiyorum 😂
          Takımın tamamen yeni yapısı ve yabancı ağırlıklı kadro olması psikolojik etkiyi minimuma çekebilir , inşallah yedektekiler yenilerle derbi hakkında mubabbet edip onlarıda saçma sapan etkilememiştirler 😂

" No pain , no gain "

• O
            ozgur85 Son düzenleyen:

Derbiyi bilemem ama Galatasaray'ın bundan sonraki 5-6 maç sıkıntılı...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • R
              reagan Son düzenleyen:

@Antimülakat kardesim Fenerbahçe ilgili atladığın bir gerçek var.. Fenerbahçe derbileri çok farklı oynuyor özellikle galatasaraya karşı çok farklı motive oluyor tabi siz buna iyük takımlar kupaları küçük takımları büyük takımları yenmeleri ile övünür dersiniz ama göreceksiniz fener maçı kaybetmez.. Hatırlar mısınız bilmiyorum play off olduğu sene gs evinde feneri duman etmişti 4-5 olacak maçı fener 2-1 alıp son maçta evimizde kaybettik şampiyonluğu makus tarihimizi yaşadık.. Sizinde makus tarihiniz fenere kaybetmek.. Biraz renkli bir bakış açısı oldu ama gerçekten gerçek olan şeyleri yazdım

• G
                gmsmustafa Son düzenleyen:

Ben galatasarayimizin rahat kazanacagini dusunuyorum en cok merak ettigim konuda aykut kocamanin mac sonu aciklamalari skor tahminim 4-1

"Liyakat olmadan kazanılan, müstahak olmadan kaybedilir." W. Shakespeare.

• K
                  kzxp Son düzenleyen:

Uyuyamıyoruz admin uyuyamıyoruz:)) Fener maçlarımız hep sıkıntılı geçiyor ama inşallah 3-1 lik maçtaki gibi oynarız:)

• ErtuğrulBEY
                    ErtuğrulBEY Son düzenleyen:

Ben galatasarayın kazanacağını düşünüyorum.Skor tahminim GS:3 FB:1

• S
                      siyahbeyaz Son düzenleyen:

Çok rahat bir fenerbahçe galibiyeti izleyeceğiz bence ... Ayrıca gönlümden geçen tabiki beraberlik

• kilici
                        kilici Yasaklı Son düzenleyen:

Galatasaray geçen haftaki konya maçında olduğu gibi orta sahası tutuk başlarsa ve öyle devam ederse fenerbahçe atar maçı kontrol altına alabilir. Ama... Ama konya maçından önceki performansta oynarsak fb nin hiç şansı yok ki büyük ihtimal öyle oynayacağız.

Not: Gomisspor 🙂

• B
                          bolulu Son düzenleyen:

3 4 3 sistemini gördüm televizyonda bu biraz sıkıntılı bir sistem oldugundan bu sistem ile bieaz zorlaniyor galatasaray ama istekli arzulu baslar taraftari da arkadina almis olir boylece baskı kurar ve üstün oynayarak galip gelme sansi yuksek derim. Ama tudorun oyun okuma becerisi kötü ve ilk yarım saat icinde galatasaray gol atamaz ve devrede boyle biterse fenerbahçenin etkili olacagini düşünüyorum. Nedense kac gundur içimden hep 2-2 butecek diye bir his var ama inşAllah yanilirim...

• Antimülakat
                            Antimülakat Son düzenleyen:

Rüyamda gördüm desem, maç 1-1 bitiyordu. Ulen Galatasaray yaşatma bize şu mutsuzluğu 😞

• S
                              Siyasallı Son düzenleyen:

Bugün güzel haberler Galatasaray dan gelecek İnşaAllah.Futbolun doğrularını yapıyor takım güvenip desteklemek bize kazanmak sahada ki aslanlara düşüyor.

• Oruçreis
                                Oruçreis Son düzenleyen:

İnşallah 7-0 yeneriz. 6-0 ın intikamı alınmalı

Yaşama hakkın mücadele gücün kadardır.

• bad1905
                                  bad1905 2018 kpss Son düzenleyen:

@Antimülakat hocam öncelikle tanıtım başarısından başlayayım bu yıl ilk defa derbi 30 ülkede yayınlanacak bu ligimizin değeri ve tanıtımı açısından son derece önemli.Maç kısmına gelince inşAllah bu gece 3-0 gibi bir galibiyet bekliyorum.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • S
                                    siyahbeyaz @bad1905 Son düzenleyen:

@bad1905 Özellikle Beşiktaşlı Cenk Tosun için Premier Lig ve Bundesliga'dan birçok temsilcinin Ülker Stadı'nda hazır bulunacağı ifade edildi. Öte yandan dev derbi ABD'den Fransa'ya dünyada 32 ülkede yayınlanacak.(Takvim).... ilk değil hocam Beşiktaş Fenerbahçe derbisi zaten 32 ülkede canlı yayınlandı ...

bad1905 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • F
                                      ff Son düzenleyen:

Fenerbahçe çok gol yiyo bu sezon. Defansta ve kalede büyük sıkıntı var. Galatasaray da iyi gol atıyo. Galatasaray galibiyete daha yakın ama bence 2-2 berabere biter

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • bad1905
                                        bad1905 2018 kpss @siyahbeyaz Son düzenleyen:

@siyahbeyaz hocam doğrudur bende gazetelerden takip ettiğim kadarıyla söylüyorum.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • S
                                          siyahbeyaz @bad1905 Son düzenleyen:

@bad1905 eyvallah hocam .. inş. Hakemi konuşmayacağımız bir maç olur. .

• aliveli
                                            aliveli Yasaklı Son düzenleyen:

Sarılar hava da uçuşuyor maşşallah.

Oruçreis 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti