Galatasaray - Fenerbahçe Maçı Analiz, Yorum ve Skor Tahmini
-
@aliveli cüneyt maçı katletti sağolsun
-
Yanlış şeyi tartışıyoruz hep. Soru "hakem maçı iyi yönetseydi kim kazanırdı?" olursa veya "hakem hep aleyhimize kararlar verdi" denirse bu kötü futbolu onlarca sene dünyanın en iyi derbilerinden diye yuttururlar bize. Doğru soru "niye derbilerimizde/lig maçlarımızda futbol bu kadar kötü?" olmalı
-
İki derbiyide kahvede içilen yüzlerce sigara ve onlarca nargileye rağmen izledim. Sigara ve nargile içmişliğim olmamasına rağmen. İkisinde de şunu hissetim bu maç neden bu kadar kötü? Takım ayırt etmeksizin gerçekten bizim derbilerimiz çok kötü. Öncelikle maçı çirkinlestiren bir mesele var: Her iki takımında ölümüne gol yememek için oynaması. Yani arkadaş gs ataklarında min. kaleci hariç 7 fb li defansta, fb ataklarında min. 7 gs li defansta.
Seyir zevki için oynanan bir oyunda bu kadar defansa gömülmek kadar saçma bir anlayış olamaz. Maçın ikinci yarısı için konuşacak neredeyse hiçbir şey yok. Son 20 dk her iki takımda maç 0-0 bitsin diye oynadı. Şunu bir kez daha anladım ki, bizde derbi falan izlemeyeceksin. Gerçekten çok zevksiz, sıkıcı, boşuna geçen iki 90 dk geçirdim. Maçın analizini ve hakemi dahi konuşmaya gerek yok.
Biz de futbolun esas gayesi çoktan unutulmuş, tek bir amaç var, gol yeme yeter.
-
Maçı kim hakketti sizce?
-
fanatik galatasaraylıyım ama bana göre kimse hakketmedi kaç yıldır doğru düzgün gs fb derbisi olmuyor pozisyonsuz kısır geçiyor maç ortada varsa yoksa faul oluyor anlayacağınız tatsız tuzsuz bir derbi oldu. Tabi hakem faktörü var ama sen herşeyi yaparsın hakem engel olur amenna ama zar zor pozisyon bul ondada hakem hakem demek çokta gerçekçi olmaz kendimizi kandırmış oluruz vesselam kaliteli futbol zevkli futbol ve heyecan şart...