Ankara' nın Yeni Başkanı📣
-
Yani ciddi şeyler yazmak,meseleyi enine boyuna tahlil etmek isterdim ama ülke olarak çook ciddi meseleler konuşuyoruz zaten. O yüzden siz değerli forumdaşlarımla işin mizahına dair bişey paylaşiciim:)
Bu arkadaşın videolarını bi tek ben mi beğeniyorum bilmiyorum ama gerçekten baya güldürüyo:)
https://youtu.be/_w9ltrzBHPk -
@bombiksmori haayiiir sadece sen degilsin:) bende cok cok guluyorum her videosu ayri bomba:) ama ankaranin tatilin yeni adresi olmasinin yeri ayri:)))
-
@kismetnasip o videoda gülmekten ölmüş olabilirim:)) yalnız olmadığıma sevindim:)
-
@bombiksmori aynen yaa mutlu iliskinin sirlarida cok guzel:)) herbiri ayri komik ya defalarca kez izlenir:)))
-
️güzelmiş melih başgana slm olsun
-
@bombiksmori Gitsin gitsin de gelen adam inşallah Melih Başganı aratmaz. :))
-
Biraz argo ama şu adamı tek geçerim:D Bir de Veysel Zaloğlu tabi.Bu arada Ankara için hayırlısı olsun.
bağlantı metni -
Nevzat Can Ünsal candır..Twitterdan takip etmenizi öneririm.Özellikle kpss ve iibf mağdurlarına yakın bir kişiliktir kendisi.Videolarında arada bizlere değinir.
-
Bu, Avrupa'da ego kartı öven arkadaş değil mi :)))
-
@onuktekin Bir metrekare kaldırım yapsa on metrekare "kaldırımınız hayırlı olsun" afişi astırırdı:) onu hep böyle hatırlayacağım. Buna ek olarak genel bir kaide der ki" gelen gideni aratır".
-
@eomer biliyorum hocam. Zaten bize yakın yönü dolayısıyla takip etmeye başlamıştım:)
-
@bombiksmori açılış yapmaya gelmemiş ayıp etmiş :)) Dinazorlar ve Ankara kapılarıyla geliyor aklıma bir de şu var balon patlatma adam rengarenk :))
-
Siyasette 33 yıl, Ankara Bel. Başkanlığında 23 yıl dile kolay. Devlet memuru bile 23 yıl çalıştığı yeri anlata anlata bitiremiyor. Adam tam 23 yıldır belediye başkanı neler neler biriktirmiştir. (NOT: 1994-2017 Ankara Bel. Başkanı)
SİYASİ TARİH deyince Melih Gökçek gelir aklıma:
1984-1989 Ankara Keçiören Bel. Bşk.
1989-1991 Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Genel Müdürlüğü
1991-1994 Refah Partisi Ankara M.V.
1994-1999, 1999-2004, 2004-2009, 2009-2014 ve 2014-2017 Ankara Büyükşehir Bel. Bşk. -
@antimülakat hep merak etmişimdir görünüşü bile samimi olmayan bu kişi siyasi arenada nasıl böyle bir trend yakalayabilir.
-
@atanamayanörtmen hocam öyle ya da böyle bu kadarına da şans demek doğru olmayabilir. Bizlerin göremediği ancak geniş halk kitlelerinin gördüğü bir avrosu olduğunu söylemek yanlış olmaz sanırım.
-
@antimülakat avrosu mu aurası mı ?
-
@atanamayanörtmen Euro su ! Evet sabah sersemliği ile yanlış yazdığımı itiraf ediyorum. Kendisinin oldukça fazla Euro'su var. En sevdiren yönü de buydu sanırım.
-
Ankaranin sonraki secimlerde belediye baskani Berat Albayrak yazin bunu