gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı
-
başvuru formu daha yayınlanmadı değil mi ?
-
Gtb’ nin en önemli sorunu rotasyondan çok geçici görev konusu.
-
başvuru yapabilen var mı ?
-
Nerden başvuru yapıyoruz arkadaşlar
-
basvuruda sorun mu var iş talep formu linkini bulamadık
-
sanırım oyle o formu bulamadım
-
30 yaşından gün almamış olmak nedir ya ocak 88 doğumluyum ben neden 35 yaş değil de 30 yaş. her yerde 30 yaşını bitirmemiş olmak yazar bu arkadaşlarda 30 dan gün almamak ilginç
-
başvuru yapabilen var mı acaba?
-
ilk yaptığınız forumları doldurduktan sonra kaydınızı onaylamaz ise explorer ile tekrar denemenizi tavsiye ederim.
-
@Antimülakat hocam ben formu bulamıyorum link atabilir misiniz...
-
@kazm muhafaza memuru 55 yaşında zorunlu emekli olmaktadır ve minimum 25 yıl kamu hizmeti yapılması gerekir.
-
aynen forum linkini atabilirmisiniz
-
arkadaşlar boşu boşuna link aramayın link daha önceki başvurularda duyurunun altında oluyordu veya ayrıca bir duyuruda oluyordu emin değilim ancak bu sefer unutmuşlar gibi :)) yarın farkederler ise eklerler
-
@osaduman gardaşım ben genç gösteriyorum sporcu da bir kişiliğim var 55 yaşına geldiğimde zaten 50 yaşında gösteriyor olacağım kalkmış burada bana 3-5 ayın lafını yapıyorsunuz ya
-
arkadaşlar linki bulan varmı varsa atabilirmi ?
-
@kazm doğrudur kardeşim. Ama bakanlığın uygulaması bu şekilde. Seneler önce de 50 yaşında emeklilik koşulu var imiş muhafazada.
-
En son alım kaç puan ile kapamış arkadaşlar bilgisi olan var mı ?
-
@gfbhsn hocam boşa yorulmayın şuanda link yok muhtemelen sorumlu kişi veya kişiler görevini yapmadı ve başvuru sistemini açmadı olsaydı ya duyuruda yer alırdı ya da yeni bir duyuru yapılırdı
-
@suayipgzc, içinde söyledi: gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı
En son alım kaç puan ile kapamış arkadaşlar bilgisi olan var mı ?
Son alımın Baraj puanları
Muhafaza Memuru : 79.45
Memur: 82.79
Hakem heyeti : 83.25 -
@antimülakat hocam bu nöbet durumlari sadece muhafaza için gecerli değil mi?diğer memuriyetleri kapsamiyo.