KPSS Lise, Ortaöğretim 2016 Tercih, Merkezi Alımları, Atamaları
-
@aliveli hocam sitede yeniyim nerden gorebilirim siz paylaştıkça
-
-
@Antimülakat Hocam ben ösymnin sitesinde bulunan sözleşmeli bilişim personeli alımınada başvuru yapmıştım ama ne olduğunu bilmeden tabi sizin bir bilginiz varmı bu konu hakkın da...
Bizi bu konularda bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. -
@Dülger-Işılay hocam onlar dehşet paralı kadrolar
-
@aliveli nasıl yani hocam anlamadım biraz açar mısınız maaş açısından mı dediniz...
-
@Dülger-Işılay aynen sözleşmeli ücret tavanının 2,3 veya 4 katı para alırlar , diğer şartlarınız tutuyormuydu
-
@aliveli hangi şartlar hocam...
Ben sadece bilgisayar mezunuyum ösym sitemde görüncede başvuru yaptım bilişim alımını görünce başka bir bilgim yok yani. -
@Dülger-Işılay yani lisans ön lisans ayrımı dil şartı falan ayrımlarına dikkat ettiniz mi diye sırmuştum
-
@aliveli yok hocam öyle bir koşul yoktu sadece şöyle bi alan vardı
BAŞVURULAN ALAN
BAŞVURULAN ALAN: 2 - WEB TASARIM UZMANI
BELGELENDİRİLEBİLECEK MESLEKİ TECRÜBE SÜRESİ: 1 - 3 ile 5 yıl arası dedim çünkü şuan da böte 3.sınıf öğrencisiyim. -
Merhaba ben önlisans Bilgisayar Programcılığı mezunuyum puanım 80 ilk atamalarda yerleşme ihtimalim ne kadar yardımcı olurmusunuz.
-
@burcu34 ilk atamalar çok yüksek kapatır hocam
-
Antimülakat hocam ben lise tıbbi sekreterlik mezunuyum 87.2 aldım 1. yada 2. atamada atanırmıyım
ve kendi branşımdaki kpss sıralamayı nerden görebilirim -
@nadir-bıyıklı branş sıralamanız aday işlemlerinde açıklanacaktır ancak henüz oluşturlmadı diye biliyorum. Ayrıca kadro sayısına göre birinci yahut ikinci atamada şansınız var
-
@aliveli Eyvallah çok sağol verdiğn bilgiler için branş sıralamamızın ne zaman açıklanacağını nerden haber alabilirim
-
@nadir-bıyıklı hocam birinci yerleştirmede bölüm bazlı alım zor olabilir bu nedenle bölümünüz üzerinden açılan kadrolara başvurabileceğiniz ikinci alımda atanma ihtimaliniz daha yüksek.
-
@nadir-bıyıklı www.tercihiniyap.net te paylaşılır hocam haber olarak
-
@aliveli hocam öysmnin sitesindeki branş bazında sıralamanın ne olduğunu anlayamadık bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz.
-
@Dülger-Işılay kendi bölümünüzden mezun olan kişiler arasındaki yeriniz branş bazında sıralamadır
-
@aliveli peki hocam bizim bölüme farklı bir alan biri tercih yaptığında ve yapan kişininde puanı bizden yüksek ise önce bizmi kabul ediliriz yoksa alan dışı ama puanı yüksek olan kişimi kabul edilir.
-
@Dülger-Işılay hocam eğer o bölüme tercih hakkı tanınmışsa aranızda fark gözetilmez