2016/2 Merkezi Tercihlerde dikkat edilmesi gereken noktalar! (Kpssp3 puanı nasıl kullanılır?)
-
-
- atamalarda belki bir ümidimiz vardı şimdi o da mı gitti?
-
-
Arkadaşlar herkesin sıralamalarında olumsuz anlamda kayma olmuş. Adaylar sıralama olarak daha gerilere düşmüş:(
-
@Antimülakat 2016/2 Merkezi Tercihlerde dikkat edilmesi gereken noktalar! (Kpssp3 puanı nasıl kullanılır?) içinde söyledi:
Arkadaşlar herkesin sıralamalarında olumsuz anlamda kayma olmuş. Adaylar sıralama olarak daha gerilere düşmüş:(
30 kişi geçmiş önüme .inanılır gibi değil . Geçen yıllarda tek tük duyardım ama bu kadar ilk defa görüyorum .
-
Yani hiçbir forum sitesinde, şu sıralamaya yeni dâhil edilenlerden birisi de yok ki bizi aydınlatsın. Sanırım Uranüs ve Neptün'den gelen yabancı cisimler bizi geriye attı; ya da belki de bu gördüğümüz şey tatsız bir kabus. Yoksa kadroların açıklanmasına birkaç gün kala böyle bir sıralama değişikliğini akılla izah edemiyorum. Cidden çok yazık. Ayıp.
-
Bölüm sıralaması 241 den 281 e m7 sırası da 1970 lerden 2500 lere kaymış bu kadar gerileme garip..
-
Bununla ilgili bir açıklama yapılmaz ise gerçekten ilginç bir durum söz konusu. En azından bir duyuru metniyle nedeni ne ise belirtilmeli.
-
Bu ileti silindi!