Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
Kadro cetveli istenmis diye haber yapildi bilgisi olan var mi??? @Antimülakat @paretowilfredo
-
Yarın bütçe komisyon toplantısı var bakanlığın bir sonuç çıkar mı çıkmaz mı? bakicaz artik...
-
Ne zaman açıklanacak ya.Yarın neticelenir inşallah
-
Bugün de ses yok , Sinan Cetinle film gibi' ye döndü
-
Yaşattıklarını yaşamadan ölmezler inşallah hocam. Bari kendileri ile çelişmeseler bir önceki alımlarını 10 ayda açıkladılar bakalım
-
Sınavı kazansak sevinecek heyecanımız kalmadı. YETER!
-
Arkadaslar daha alim aşamasinda bu kadar süründüren kurum , çalışırken neler yapmaz allah bilir. Kazananlar iyi dusunsun de boyle bi yerde çalışılmaz.
-
Yine açıklanmadı.. Bütün ümitler pazartesiye kaldı.. Bakan bey çok yoğun gözüküyor alacakları kişi sayısı da hepi topu 20 kişi olduğu için bu alıma zaman ayırıp imzalamak baya zor oluyor heralde
-
@hayırlısııııııı inşallah o pazartesi 26.11.2018 olandır:D
-
Memurlar net spo bakanlığı sonuçları açıklamıyor diye haber yaptıktan 1 hafta sonra sonuçlar açıklandı. Bizim bakanlığı haber yapmak bile işe yaramadı. Haber çıkalı kaç gün oldu hala açıklanmadı. Neyi bekliyorlar bi haber alan yok mu hiç arkadaşlar
-
@hayırlısııııııı bir bizim başımız kel herhalde. 2 kere haber yapıldı ama umurlarında bile olmadık. Bu iş de CB nin kulağına gitsin o halletsin diye bekliyorlar herhalde.
-
Memurlar .net duyum alıyor sonra açıklanıyor tezi de çürüdü sanırım. Unuttular mı acaba bizi araya mı kaynadık
-
benim tahminime göre kimse ilgilenmiyor bakanlıkta bu konuyla ilgili...ve unutuldu....
-
@emo0632 aynı fikirdeyim. Umursayan olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar beklemesi hayra alamet değil.
-
Arkadaşlar ara sıra bakanlığı arayıp hallerini hatırlarını sormayı ihmal etmeyelim lütfen
-
eğer bir dosya 2,5 aydır Bakan Beyin önünde bekliyorsa ve imzalamıyorsa bunun altında başka şeyler aramak gerekiyor artık diye düşünüyorum..
-
Alım iptal olcak olsa liste ilk önüne geldiğinde iptal ederdi niye bu kadar bekletsin ki
-
Insallah oyle bir durum olmaz ancak bu kadar uzaması bana çok mantıklı gelmiyor.
-
Bu bakanlık daha önce de uzman yardımcılığı alımında böyle bekletmiş iptal olmaz bence
-
hocam o sınavda 3 ayda mülakat listesi sınavdan sonra da 3 ay sonra sınav sonuçlarını açıklamışlar sonra seçimler araya girmiş ve atama yazılarında sıkıntı çıkmış...bizim gibi 10 ay sınav sonucu beklememişler...