Obezite dolayı memur olamamak
-
Askerlik ten obeziteden dolayı memurluğa engelmi özellikle muffetislik.
-
Lütfen yardım edin.
-
Hocam:( kilo gezmeye engel olacak kadar degilse normal sartlarda engel olmamasi gerekir, ama yanlis da yonlendirmek istemem
-
Herhangi bir bilgi kırıntısı dahi yokmu.
-
Öncelikle gecmis olsun.Ben hiç boyle bisey duymadim.Yani engel olcagini zannetmem ama @Antimülakat @paretowilfredo @aliveli @Phoenix size daha dogru bilgiler verebilir.
-
@1903bjk çok teşekkür ederim @Antimülakat @paretowilfredo @aliveli @Phoenix bir açıklama yapabilirmisiniz.
-
@haha 657 DMK'ya göre bu konuda bir engel söz konusu değil. Ancak bazı meslekler için özel şartlar içerisinde görevini yapmasına engel durumlar içerisinde dolaylı olarak belirtilebiliyor. Müfettişlik için bir engel olmaz ama mevcut durumunuz aynı ise benim şahsi fikrim bir dezavantaj oluşturur. Bunun nedeni de, müfettiş adayları için dış görünüşe de dikkat edildiğini biliyorum.
-
@antimülakat çok teşekkür ediyorum hocam.
-
@haha yok değil askerlikten muaf olup kariyer mesleğe giren yakın dostum mevcut.
-
@haha kuzenimde 110 kilo iken memuriyeti kazandı 3 sene önce mülakattandan geçti engel değil ama müfettişlik için biraz dış görünüşe bakıyorlar. Ama normal memur veya uzmanlıklarda tanıdıklarım var askerden de muaf oldular kilodan
-
@antimülakat 657 dmk hangi kısmında bahsediliyor yazabilirsiniz çünkü çok önemlide benim için.