Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@ank-sivilmemur hocam bugun aradiniz mi cuma gitmistim pazartesi gelin demisti 13 den 12 kisiye dusen listedeyim bende
-
@memur1 hocam benim numarami aldilar personel subeden siz oraya ugramis miydiniz personel temin degilde
Personel subeyi cuma aradim ben sizi ariycam onaylaninca dedi bugun telefon bekliyorum insallah yarin baslarim -
@ank-sivilmemur hocam benimde numarami guvenlik birisini aradi orasi istedi arayacagiz diye ama personel temin soldaki ilk bina birinci kattaki kisiler isleri yapanlar onlarla gorustum cuma gunu pazartesi onaylanir pazartesi gel dediler aksam uzeri arayip oyle gitmek daha mantikli sanki yarin icin
-
@memur1 aynen hocam aksama dogru bi arayalim
-
@ank-sivilmemur sizi arayan numara sonu 10 83 mu hocam 312 li
-
Aranmayan kaldı mı?
-
@062506aa sadece ben kaldım heralde
-
En son aradığımda ben dahil 15 20 kişi var aranmayan demişti. 7 ayı geçti nasıl hala devam ediyor anlamadım ben bu işi.
-
@the_arga_ yaşadığım sehirdeki emniyete sordum biz dosyayi geri gökdereli 3 ay olmuş dedi. kim hangi merci niye uzatiyor hala anlamadım
-
@vikings2018 arkadaslar 8 ekimde egitim varmis onumuzdeki 2 hafta kesin baslamis olursunuz
-
Arkadaslar ben msb icin bekliyorum da sizin gurupta bakanlik onayi pazartesi aciklanip cagrilan var mi, önümüzdeki pazartesiyi degerlendiriyoruz da.
-
@ank-sivilmemur 8 ekime kadar aranmazsak demekki alınmayacağız
-
@vikings2018 sınav ilanında mı yazıyordu?
-
@hgrotius sorusturmasi devam eden 5 kişi kaldı
-
@kuaf temin merkezinden mi ogrendiniz ? bana 15-20 kisi dediler
-
@vikings2018 evet .hafta ici yüksek ihtimal gelir de dedi
-
@kuaf SİZ atandınızmı bir şey soracaktım da
-
@kuaf Jandarma Ve Sahil Güvenlik Akademisinde çalışan ve ev arkadaşı arıyanlar beni arasın kalacak yer arıyorum 05068335452
-
@matematikcii yok bekliyorum aranmadim
-
Bu konuyu hortlatmanın zamanı geldi hala birileri varsa söylemiş olayım ben de nihayet arandım çok şükür. Tamı tamına 8 ay sonra bir iki hafta içinde başlayacam inşallah. 222. kişi benim sanırım