Kyk borç
-
Kyk borcumdan dolayi hesabıma haciz kondu bana hiç bir tebliğ gönderilmeden.şuan işsizim hiç bir şekilde ödeme durumum yok, üstelik bankadaki cüzzi miktardaki parama çok ihtiyacim var.resmen devlet azimdaki lokmayı gasp etti.vergi dairesi hesaptaki bu parayi alırız gesisini taksitlendir diyor.borç zaten okadar faizlenmişki ödemem mümkün değil. yapılandırma için bir sonraki affı beklicem ancak bu af gelinceye kadar bankadaki paramı nasil alabilirim bide bu para benim onayım olmadan vergi dairesine dönermi, crvaplarsaniz çok sevinirim
-
@alıye size tebligat yapılmadığına emin misiniz? Muhatara vs bırakılmış olabilir, adresiniz güncel mi?
-
@burcuburcu evet eminim adresim telefonum güncel
-
@alıye bana da gelmedi aklımdanda çıkmış 5 ay olmuş süre geçtiği için erteleme ve yapılandırma da yok dediler sizin kaç ay olmuştu ? benimde bin var hesabımda çökmesinler
-
@ragnarsnow ben iki aydır ödemiyorum iki aylık peşin isteniyor, bu şekilde çığ gibi büyüyerek mi gidiyor acaba?
-
@burcuburcu e devlet ten bakabilirsin aylık 8 9 tl bi faiz var tabi biriktiği kadar ödememiz lazim tebliğ falan hikaye hep
-
@ragnarsnow peki sizin bütün borçlarınızı mı istiyorlar yoksa sadece 5 aylık kısmı mı?
-
@burcuburcu 5 aylık tabi ki sonra ay ay ödenir