iibf merkezi atama
-
@isltme_isltme, içinde söyledi: iibf merkezi atama
@keynezyenciii 2017/1 alımında kac kadroydu?
500 hocam yarı yarıya dustu
-
@keynezyenciii bu hiç iyi olmadi hocam ya.hayirlisi artık ne diyelim
-
@Antimülakat hocamızdan bi analiz bekleriz
-
C yds isteyenler kaçla kapatır ki
-
Kadro beklenilmeyen kadar az oldu. Bilgisayar sertifikası olmayanlar için okulda gördükleri enformatik dersi yeterli olmaktadır. Sizlerden ricam bir arkadaşımız güncel puanına göre bölüm bölüm sıralamaları yazabilir mi?
-
@antimülakat Hocam bir şey sorup araya giriyorum ama. Abim önlisanstan tercih yapacak. Branş sıralamasına bakarken"ösym tarafından yapılan merkezi yerleştirmelerde kadrolu pozisyonlara yerleştirilen adaylar sıralamaya dahil edimesin" bu ibareyi işaretleyip öyle öğreniyoruz değil mi? Atananları liste dışı bırakıyoruz böylece
-
@gretchen evet hocam tam olarak bu şekilde bakıyorsunuz.
-
@antimülakat Çok teşekkür ederim.
-
@antimülakat işletme 83.93 puan
1374.sira
Hocam sorduğunuz şey tam olarak bu mu -
@isltme_isltme hocam işletme sırasına ayrı, iktisat sırasına ayrı, maliye sırasına ayrı, kamu ve sbky sırasına ayrı, ulus ve sbui sırasına ayrı, çeko sırasına ayrı ve ekonometri sırasına ayrı bakmanız mümkünse bakabilir misiniz?
-
@antimülakat işletme 85,1
Sıralama 844 -
@antimülakat isletme:1374 iktisat:555
maliye:124 Kamu yont:406 sbky:202
Sbui:68 uluslararası ilsk:350 ekonometri:27 -
@antimülakat ceko:1
Kamu yont. ve sbky:599
Ulus ve sbui:417
( zannedersem son iki bölümü birlikte degerlendirmemi istemissiniz) Bilgiler yeterlidir umarim. Eksik biseyler varsa duzeltebilirim. Analizlerinizi bekliyoruz -
@isltme_isltme teşekkürler hocam bundan iyisi olamazdı. Bir kaç gün içerisinde analiz yapalım konu hakkında.
-
@antimülakat, içinde söyledi: iibf merkezi atama
@isltme_isltme teşekkürler hocam bundan iyisi olamazdı. Bir kaç gün içerisinde analiz yapalım konu hakkında.
Bekliyoruz hocam, en kısa sürede olur inşallah
Bu bekleyen sayısı gerçekten fazla mı, kendi şehrini ya da kit bekleyen sayısı gerçekten fazla mı, puanlar fazla suni mi düşmüştü, fikrimiz olur sayenizde -
@antimülakat Allah razı olsun hocam güveniyoruz analizlerinize.. teşekkürler simdiden. Ama ben belediye ve il ozel idarelerinden alim olur diye umitliydim ama malesef. Geriye üniversiteler ve cay işletmeleri kaldı. Ve cay işletmeleri hakkında sizin bilgilendirmenize ihtiyacım var. Sadece doğu karadeniz de var ve bana tamamen ters bi yerde. Ama yine de yazacam galiba. Cunku son atamaya kalirsam yüksek puanliların pusuda beklediğini düşünüyorum daha iyi bir kuruma yerlesmek için puanlarını yakmak istemiyorlar bence. Ve son atamada ortaya çıkacaklar. Bizim yazacagimiz kurumları da yazıp önümüze geçecekler.
-
@antimülakat biraz uzun oldu ama umarım anlaşılır olmustur
-
KPSS 2017/2 İİBF ATAMALARI İÇİN YAPTIĞIMIZ ANALİZLER
https://www.tercihiniyap.net/haber/kpss-20172-iibf-kadro-ve-kontenjanlari
https://www.tercihiniyap.net/haber/kpss-20172-iibf-tercih-kontenjanlari-ve-taban-puan-analizi
-
@antimülakat, içinde söyledi: iibf merkezi atama
KPSS 2017/2 İİBF ATAMALARI İÇİN YAPTIĞIMIZ ANALİZLER
https://www.tercihiniyap.net/haber/kpss-20172-iibf-kadro-ve-kontenjanlari
https://www.tercihiniyap.net/haber/kpss-20172-iibf-tercih-kontenjanlari-ve-taban-puan-analizi
hocam emeğinize sağlık puan anketi yapacakmısınız yoksa burda paylaşalımmı
-
@isltme_isltme, içinde söyledi: iibf merkezi atama
@antimülakat Allah razı olsun hocam güveniyoruz analizlerinize.. teşekkürler simdiden. Ama ben belediye ve il ozel idarelerinden alim olur diye umitliydim ama malesef. Geriye üniversiteler ve cay işletmeleri kaldı. Ve cay işletmeleri hakkında sizin bilgilendirmenize ihtiyacım var. Sadece doğu karadeniz de var ve bana tamamen ters bi yerde. Ama yine de yazacam galiba. Cunku son atamaya kalirsam yüksek puanliların pusuda beklediğini düşünüyorum daha iyi bir kuruma yerlesmek için puanlarını yakmak istemiyorlar bence. Ve son atamada ortaya çıkacaklar. Bizim yazacagimiz kurumları da yazıp önümüze geçecekler.
Hocam nereleri yazacaksınız? 4001 yazacak mısınız?