Umudum tukeniyor 😩
-
İlan geldi mi acaba diye günde 2947302029592 defa bu sayfayı kontrol edip ardından gelen kalp sızısı ve umutsuzluk
-
Geçen hafta gelen duyum haberleriyle epey heyecanlandık ancak bu hafta yaprak kıpırdamıyor
-
Haftasonlarından nefret eder oldum.Pazartesiden cumaya doğru umutlarım tükeniyor ardından yine bir pazarteside tekrar umutlanıyorum.Sabah uyanır uyanmaz foruma dalıyorum yüzümü bile yıkamadan.Tam bir kısır döngü.Sabretmeye devam.Yine de şükür halimize.Bir de geçen yıl hazırlanıp puanı düşük olup temmuz sonundaki kpss'yi bekleyen arkadaşlar var.Onların ki ölüm bizimki sıtma.Sıtmaya razı olduk resmen.
-
Bahsedilen sınav hangisi dostlar? Guy, mhuy?
-
@antimülakat Arkadaş muhtemelen genel olarak yazmış ancak sıralaması ilk 500 dışında olan herkes tahminimce muy - duy - mhuy - vmy ve guy tarzı ilanları yani maliye bakanlığından bir haber bekliyordur.Benim için de bu durum geçerli.
-
@antimülakat Hocam sizin guyla alakalı bir duyumunuz var mı
-
Milyonkere özel sektöre iş başvurusu nda bulundum hukuk dahil.goeusmeys gittim .issizim böyle bir sistem varmı yahu.nicin alinmiyorum neyim eksik gerekli eğitim fazlasıyla sağlıyorum .hep donucez size diyolar yok yok .ilan zaten yok .
-
İlan bekleyerek olmuyor şuan twitterda etkinlik var herkes katılsın bütün arkadaşlara yayın tag #İİBFyeKadroHaktir
-
@jellinek Tükenme diyeceğim ama desem bi türlü demesem bi türlü, kendime de diyorum tükenme diye ama desem bi türlü demesem bi türlü.
-
bu aralar cok sık geldi ilanlar. yüksek puanlılar her yere başvurduklarından puanlar düşmüyor. bu arkadaşların yerleşmesi 2 ayı bulur. 2 ay hiç ilan gelmemesi daha düşük puanlılar için daha hayırlı.
Allah sabır versin herkese -
Guy ve mhuy için bende daha sonra gelmesi taraftarıyım. Tam anlamıyla netleşen mülakat sayısı oldukça az. Bu nedenle zaman geçmesi bekleyenler açısından daha olumlu.