secret superstar
-
Amir khan'ın yeni filmi izlerken çok önemli bir soruna işaret eden birileri olduğu için çok mutlu oldum. Diğer taraftan ülkemizde de bu kadar yaygın olan kadına şiddet sorununa ilişkin neden böyle kaliteli yapımlar yapılmıyor diye üzüldüm.
-
Hocam ben şiddetin kadına erkeğe yapılmasını ayırmaksızın hepsine karşı olma taraftarıyım. Mesele, bir annnenin çocuğunu dönmesine, bir hasta bakıcının baktığı yaşlıyı dövmesine, bir kocanın karısını dövmesine. Hepsinde problem aynı, güçlünün kendisinden güçsüz olanı kontrol.altına alabilmenin aptalca çözümü. Ben annenin çocuğunu da inlete inlete dövdüğünü gördüm. Kadına şiddete hayır elbette ama kadının da yaptığı şiddete hayır. Kısacası şiddetin her türlüsüne hayır. Hocanın, kocanın, mahalledeki itin çakalın her türlü şiddetine ve öfkesine hayır.
-
Çok seviyorum Aamir Khan filmlerini.Her filminde toplumsal sorunlari islemesi ve bunlari açık açık degil de farkinda olmadan hissettirmesi hayran birakiyo kendine.Tamam biraz uzun olabilirler:) ama keyifle izliyorum her birini.Ayni anda bicok duyguyu yasatabiliyo insana, vurucu kismi da genelde son yarim saatlik dilimde oluyo.
En son "Dangal" i izlemistim.Bakalim bu nasil biran once gitmeliyim:)
Bu arada "Ayla" filmini de tavsiye ederim.Gercek bi hikaye olmasi sebebiyle cok etkiledi o da. -
Amir khan tarafından canlandırılan karakter çok başarılı ancak filmde Amir Khan sadece yardımcı oyuncu. Senarist, yönetmen başkaları prodüksiyon şirketi de Amir Khan’a ait.