Arkadaşlar memur beni çarşamba günü aradı mülakat yapıldığına dair bir kağıt imzalamanız gerekiyor cuma ya kadar kuruma gelip dedi perşembe gidip imzaladım ama mail gelmedi bana
15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
-
@iyilerindostu listede adım varmış derken size bunu kedi söyledi sanırım .Onun dışında liste aldığını iddia eden yok
-
@andone suret kısmını soruşturmayı yapan memur onaylıyor.
-
Arkadaşlar memur beni çarşamba günü aradı mülakat yapıldığına dair bir kağıt imzalamanız gerekiyor cuma ya kadar kuruma gelip dedi perşembe gidip imzaladım ama mail gelmedi bana
-
@siyasallı imzaladığınız kağıtta ne yazıyordu, belki pzt günü gelir size, arkadaşlar kendisine başka kağıt imzalatılan oldu mu?
-
Arkadaşlar mülakata girerken ya da çıkarken imza atmış mıydık, hiç hatırlamıyorum
-
@accosator benden sonra hukuk grubundan birisi daha geldi hatta.Aile bilgileri adres falan vardı
-
@siyasallı nasıl yorumlayım bilemedim, pzt günü bir ara sor istersen
-
Siyasallı bana yazdığınız cevapta aile bilgileri filan vardı demişsiniz, o işte güvenlik soruşturması formudur, belki siz dikkat etmediğiniz için belgenin başlığını görmediniz,imza attığınız belgede fotonuz var mıydı?
-
@accosator vardı hocam fotoğraf
-
@siyasallı tamam o zaman kardeş o güvenlik formu sanırım. Belki siz Ankara'da ikamet ettiğiniz için arayıp imzalattılar, benimki e posta ile geldi ama ben Ankara dışında ikamet ediyorum. Ama yine de tam emin değilim:/O kağıtta ( hakkınızda devam eden dava var mı)kısmı var mıydı meselâ eğer varsa o güvenlik formudur
-
Ben Ankara'da ikamet ediyorum mail attılar
-
Haydaaaaaaa
-
ben de ankarada ikamet ediyorum bana da mail attılar. bir de bu formu el yazısı ile mi dolduracağız
-
Ama siyasallı arkadaş aile bilgileri filan yazıyordu demiş. Ne olabilir ki başka imzaladığı
-
@kılıçsız kurumlar güvenlik Soruşturması formunu el yazi ile doldurulmasini istiyor genelde rekabet belirtmemis ama...
-
@kılıçsız ben bilgisayardan doldurup imzalayıp göndericem,el yazısı olsa belirtirlerdi çok da önemli değil diye düşünüyorum şahsen
-
Bilgisayardan doldurulacak form
-
sayf no/ kütük sira no/ kimlikte yazmiyor arkadaslar ne yazdınız o kisimlara birde nufus cüzdani suretu onaylayanin kismina kimligin arkasinda ki nüfus idaresi müdürün ismi mi yazilacak?
-
Anlaşılan güvenlik formu gönderilmeyen kimse kalmadı
-
@banshe eski kimliğini attın mı, attiysan bi ara sor bence.