TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Yapı Kredi İç Kontrol Denetçi Yardımcılığı

DİĞER
    3
    6
    2683
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      muratdordu Son düzenleyen:

Arkadaşlar selamlar, Yapı Kredi Müfettiş Yardımcılığı mülakatından elenmeştim. Şimdi iç kontrol denetçi yardımcılığı için mülakata davet edildim. Mülakatta ne sorabilirler, hakları tam olarak nedir? Lütfen bilen kişiler bilgi verebilirse çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • M
        muratdordu Son düzenleyen:

Bu arada konuyu yanlış yere açtım sanırım ama idare edin yeniyim forumda

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • Shady1
          Shady1 Son düzenleyen:

İlan var gibi baslik açmasaniz daha iyiydi.

Sinav BaşMüfettişi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • A
            Aslan Reyiz @muratdordu Son düzenleyen:

@muratdordu, içinde söyledi: Yapı Kredi İç Kontrol Denetçi Yardımcılığı

Bu arada konuyu yanlış yere açtım sanırım ama idare edin yeniyim forumda

Müfettişlikten elendiğin için seni büyük ihtimalle denetçi olarak değerlendirecekler halk teftişten elenenlere iç kontrolörlük teklif ediliyor vs seninki de o hesap ne sorarlar bilmiyorum bölümünle ilgili soru kesin gelir bankanın verilerini de bilmen önemli karı ne kadar verdiği krediler vs..

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • M
              muratdordu @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz aynen zaten telefonda söylediler ordan elendiniz bunu düşünür müsünüz falan dedim olur. Müfettişlik hakkında bilgi çok da iç kontrol daha az. Yine de cevabınız için teşekkür ederim.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • A
                Aslan Reyiz @muratdordu Son düzenleyen:

@muratdordu, içinde söyledi: Yapı Kredi İç Kontrol Denetçi Yardımcılığı

@aslan-reyiz aynen zaten telefonda söylediler ordan elendiniz bunu düşünür müsünüz falan dedim olur. Müfettişlik hakkında bilgi çok da iç kontrol daha az. Yine de cevabınız için teşekkür ederim.

Rica ederim hocam

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • 1 / 1
                • İlk ileti
                  Son ileti