Mardin Gelir Uzman Yardimciligi
-
Selam Arkadaslar Mardin ili olarak birbirimizden haberdar olmak icin actim kazanan arkadaslara hayirli olsun.
-
Selam hocam bende burdayım ama Mardin i tutturanlar bakmıyor buraya galiba
-
@guycuk bende anlamadim hic oyle yazan olmuyor. Ama arayan olursa Mardin defterdarligindan hemen buraya yazalim yada baska hangi haber olursa tekrardan hayirli olsun
-
Aynen tamamdır
-
Sakarya istanbul evrak istemeye başlamış sizi bic arayan oldu mu Mardin defterdarliginin sitesine baktim daha bizde bildirim yok diye grdum sizi arayan oldu mu
-
Sakarya da mı istemiş iyi bari demek ki diğer illere de başladılar ben sadece İstanbul istedi biliyordum da . Beni aramadılar takip ediyorum dA evet sitede bişey Yok
-
Konya ve Bursa da istemiş demek ki çok daha çabuk olacak diğer illerde ister inşallah bugün yarın
-
Mardin evrakları istedi
-
Gordum bugun bizden saglik ile ilgili bir sey istiyorlar mi ben goremedim?
-
Hayır istememişler ben bugün evraklarımı tamamladım zaten Perşembe’ye de aldım biletimi Perşembe teslim edeceğim yani
-
Bugun aradilr beni tebligat icin sordum lazim olursa mardinden istiyoruz dedi. Siz nerden geliyorsunuz bende haftaua cuma aldim ucak biletini
-
Neyi Mardin’den istiyorlar ne dediler anlamadım , ben istanbuldan gidiyorum yarın sabah uçağım . Ya adli sicil kaydı canımı sıktı kaymakamlıktan aldım sorun olmaz dedi Mardin defterdarlığı aradığımda . Şimdi forumda arkadaşlar savcılıktan almak şart yaZmış inşallah yarın sorun çıkmaz ya
-
Siz nerden gidiyorsunuz hocam
-
Kusura bakmayin giremedim bi kac gundur ben aydindan geliyorum hocam.
Verdiniz mi belgeleri sknti olmamistir Insallah bide guvenlik sorusturmasini sordunuz mu kac gun suruyor doye ne zaman cagirirlar? -
Sorun değil hocam verdim bir sıkıntı çıkmadı . Onu da sordum da kesin birşey bilmiyorlar ya vereceğiz diyorlar emniyete ne zaman sonuçlanır bilemeyiz diyorlar
-
Bursayi çağirkislar ise baslama icin duydunuz mu yaknida bizi de cagirirlar gibime geliyor
-
Evet duydum ama bir ses yok diğer illerden de bizimkinden de bakalım
-
Benim evime gelmişler polisler size de geldiler mi
-
Mardin'i kazanıp da işe başlamak için çağrılan arkadaşlar var mı ?konya ve Urfa için de başlayan arkadaşlar varmış sanırım .
-
Bana bilmiyorum polis filan gelmedi bizim eve mardinnicin bence daha cagrilma baslanmadi ama konyada cagirmislar duyduydum bende. Siz hangi il hocam