Lanet olasi YDS :)
-
@aliveli sağolun hocam. Bugune kadar halletmedik ama hatada israra gerek yok. Gec olsun güc olmasin
-
@kalemiye tekrar tesekkur ederim. Kpss alt yapim var. Onumuzdeki aylarda ingilizce agirlikli calisip yds den ciktiktan sonra da kpssye baksam buyuk oranda isimi gorur benim. Sonra eyluldeki yds den de 70 alirsam ogrencilik hayatima noktayi koyarim diye dusunuyorum
-
@aliveli hocam arkadaşa önereceğiniz 3 aydan sonraki yds kitaplarını öğrenebilir miyim?
-
@Hipokrat tabiki akın cep sözlük , redaing words ve herhangi üç sınavda ki kelimeler bilhassa fiilleri analiz etmek elli almak için yeterli.
-
@aliveli eyvallah hocam sağolasın.reading words dediğiniz kitap ta mı akının
-
@Hipokrat aynen set halinde 2 li
-
@aliveli eyvallah hocam sağolasın
-
Üniversite sonrası 30-35 YDS puanı olup sonrasında bu puanı yükselterek min. C seviye düzeyine çıkaran var mı forumda? Ne yaptıklarını, çalışma şekillerini, kaynak tavsiyelerini yazarlarsa seviniriz?
-
@Antimülakat 67.5a çıkarttım en son da normalde 53 seviyesinde falandım. Son sınav kolay mıydı ne? Ünden çıktığımda 35 falandı sanırım 2013de mezun oldum. Çalışma stratejim birsuru kitap aldım çalışmadım. Yaptığım şey kelime ezberlemek oldu sadece. Onun dışında haberleri falan okuyorum genelde
-
@ismail sınavın süresi falanda uzatıldı onlar biraz kolaylaştırmıştır işinizi
-
@Antimülakat aynen hocam. Calisma stratejisi önemli. Bu süreçten geçen insanlarin tecrubelerini ogrenmek gerek.
-
Ben şunu oğrenmek istiyorum YDS formatina uygun konu konu test iceren soru bankasi,yaprak test vs var mi?Şöyle açiklayim mesela noun clause'dan 5 test,relative clause'dan 4 test gibi,tarama mantigiyla yani.Benim ogrenme teknigim ayni konudan oturana kadar bol soru cozmek,konuyu oturttukca ilerliyorum.Şuan Hakki Hoca nin yazidigi overdose test kitabini aldim gayet faydali youtubeden derslerini izliyorum videolarda soru cozumu de yapiyor kesinlikle tavsiye ederim.Bunun disinda kaynak önerilerinizi bekliyorum teşekkurler,Allaha emanet olun.
-
...........
-
bana da mümkünse Fransızca kaynak önerir misiniz? Piyasadaki tüm YDS ve YÖKDİL'i aldım ama LYS5 tarzı kitaplar bulamıyorum. Kurslarda da çok belirsiz süreçler. Bağlaç ve çeviri kitapları da var ki vakit buldukça alırım ama isteğim biraz daha sınav formatlı web siteleri (DALF için olanlar dahil).
-
.........
-
@kelaynak Teşekkur ederim,Allah razi olsun kardeş
-
.........
-
@Antimülakat hocam ben 30 dan 70 e çıkarttım ilk kursa gittim cikmis soru kelime ezberi teknik derken 4 ay çalıştım gerçekten deli gibi calistim 50 yaptım ama sonra yds olayını çözdüm doğru çalışma bu değil yds de okuma okuma okuma yapmak gerek bir yandan kpss çalıştım her gün 2 saatte sürekli turkce çevirili makale okudum 70 aldım yds de olay okuma bence okuma üstünde kelimeyi de öğreniyorsun bağlacta teknikte her şeyi görüyorsun çünkü tek başına kelime bilmek hiç bir ise yaramıyor bir de arkadaşlara yabanci gazete olarak garden dışındakiler pek yardımcı olmaz bence yds de onları da denedim çünkü yabanci gazetelerde kısaltma çok yapılıyor..
-
@Nameless tebrik ederim hocam. Güzel ve yerinde tavsiyeler için teşekkür ederiz.
-
@Antimülakat hocam aslında size sorayim biliyorsunuz a kadro biraz sabır gerektiriyor smd mülakat bekliyorum ama her ihtimale karşı b kadrodan hazırlansam yds nin b kadroda işlevi var mi acaba bilginiz var mi..