Sağlık Yönetimi mezunları mağdur! Tercihiniyap.net Yardım!
-
Türkiye'nin hemen hemen tüm üniversitelerinde bulunan ve son yıllarda mezun sayısı giderek artan sağlık yönetimi, sağlık kurumları işletmeciliği, sağlık idaresi lisans bölümü mezun sayısı 10 000 e yaklaşmıştır. Sağlık bakanlığında liyakat gözetilmeksizin ve farklı bölümlerden yapılan alımların kpss puanıyla bu bölümden yapılması ve daha fazla kadro açılması için haber yaparak desteklerinizi bekliyoruz. Lütfen duyarlı olunuz sayın tercihiniyap.net yöneticileri!
-
@ynrkrt öncelikle hoşgeldin dostum az veya çok bir talep oluşması halinde tabiki mağduriyetiniz yayınlanacaktır.Allah yardımcınız olsun.
-
Allah razı olsun çok teşekkür ederim
-
saglik yönetici mezunlari olarak yıllardır maduruz meslek tanimimiz yeni yaplimasina karsilik hak ettiğimiz kadrolari alamıyoruz. vhki olarak cok cuzi bir sayida alim yapilmakta bi konuda sesimiz.olmanizi rica ediyoruz saygilar.
-
@banshe arkadaşlar bize haber yapabilmemiz için sıkıntılarınızı içeren bir metin yazarmısınız?
-
@aliveli hazırlayıp gönderecğz ilginizden dolayı çok teşekkür ederiz
-
@ynrkrt rica ederiz , bekliyoruz.
-
@aliveli metin hazır nasıl ulaştırabiliriz size?
-
@ynrkrt tercihiniyap.net@gmail.com adresine mailleyin hocam
-
@aliveli hocam gönderdim. Peki ne zman yayımlanır?
-
@ynrkrt sabah yayinlariz hocam , iyi geceler.
-
@aliveli çok teşekkür ederz hocam size de!
-
-
@aliveli ilginiz için çok teşekkür ederiz hocam.
-
@ynrkrt Rica ederiz sağlık yönetimi mezunu arkadaşlarımızı soru , şikayet, talep her konuda forumumuzda görmekten memnuniyet duyarız.
-
İsterseniz birde şu makaleye bakabilirsiniz.
-
@piytu42 hangi makale hocam
-
2014 yılında universitede.n mezun olurken ufak tefek alımlar yapılıyordu bölümden o zamanlar umut vericiydi bunalımlar ilerde alımlar artar zannediyordum. Maalesef öyle olmadı tamamen unutulduk.Demem o ki biz o zamanlar.okullarda hocalarla bu konuları tartışıldığı şimdiki öğrenciler ne yapıyor merak ediyorum
-
Sağlık yönetimi mezunu olup kpss alan sürecinde olan biri olarak her türlü desteğe hazırım