Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
@paca08, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar Gazisemi aradım sınav sonuçları 7 Mayısta açıklanacak dendi. İşte böyle net cevaplar insanı rahatlatıyor. Diğer kurumlar gibi eee ıııı bizde komisyonu bekliyoruz demiyorlar. Burada Gazisemi tebrik ediyorum. Şimdiden hayırlısı olsun.
Sonuçları Gsb kendi açıklayacağını söylemişti. Gazisem sonuçları Pazartesi günü Gsb 'ye gönderirse 1-2 hafta daha bekletebilirler. Umarım pazartesi açıklanır.
-
@max-weber Bana söylenen 7 Mayısta sınav sonuçları açıklanacağı isterseniz ulaşıp öğrenebilirsiniz.
-
Bugün açıklanması konusunda başka bir haberi okan var mı?
-
Kyk ilanı çıktı.Sözlü mülakat tarihleri 04/06/2018 tarihinde baslayıp 10 iş günü sürse bizim Gsb sözlü mülakat tarihleri muhtemelen Ramazan Bayramı'ndan sonraki ilk pazartesi( 18 Haziran ) başlar diye tahmin ediyorum.
-
@max-weber Gazisem i aradım ama ulaşamadım.kimse de pek merak etmiorsun sanki
-
@poirot
Benım tahmın ettiğim takvım tutarsa onumüzdeki haftanın sonlarına doğru açıklanır.Sanırım oyle de olucak. Az daha sabret. -
Arkadaşlar sınav bugün açıklanacak. Az önce tekrardan aradım bugün açıklanacak dendi.
-
Hala açıklanmadı 1,5 ay oldu ya elinsaf
-
Açıklanmayacak galiba dostlar
-
Sözleşmeli personel alım ilanına da çıktılar. acaba bugün açıklanır mı?
-
Bu hafta açıklanmazsa ; haftaya da Hem Kyk 'nın Hem de dün verilen antrenör-spor uzmanı ilanın başvuru süreci başlıyor.
Umarım onların işyükü bizim ilanın açıklanmasını ötelemez. -
@max-weber umarım çok bekletmezler .bir buçuk ay oldu.
-
Gazisem’i aradım. Dün GSB’ye göndermişler sonuçları. Bugün yarın açıklanır sanırım
-
@samet06 Sonuçlar daha itirazların sonucu tabi değil mi? İtirazların sonucu açıklanacak ondan aylar sonra sınavın sonuçları açıklanacak...
-
Evet onu ben daha once belirtmiştim. Bu yıl veya geçen yılın sonlarına doğru verilen ilanlarda yazılı sınavlardan sonra sınava yapılan itirazlarla ilgili genel bir duyuru yayınlanmış olup ondan yaklaşık 7-10 gün içinde yazılı sınav sonucu açıklanmış. Ya da itirazlarda kayda değer bir durum yok olup da direk sonuçların açıklanması şeklinde de olabilir, bilemiyorum
-
@max-weber
Ömür böyle sayfa yenileye yenileye geçiyor işte. Hayırlısı olsun. -
@parimil bilemeyeceğim hocam.
-
Bakanlığı da aradım. İtirazlar değerlendirildi dediler. Talimat bekliyoruz, talimat ne zaman gelirse açıklayacağız dediler.
-
Benim itiraz dilekceme cevap gelmis. Itirazim yerinde değilmiş. Mantıklı bir gerekçe bile göstermemişler
-
Ben de aradım talimat bekliolarmış açıklanması için.sık sık ararsak etkiler bence