TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

93.20 ile atanma ihtimalim nedir? Düz lise mezunuyum

KPSS LİSE
    2
    7
    2603
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • E
      ecrinnaz Son düzenleyen:

Arkadaşlar dalı yok sıralamasına baktığımda 270. sırada gorunuyorum merkezi alımlarda şansım var mı sizce bu alımlarda memurluk yok neredeyse sadece Erzurum var o da daha yüksek puanla kapatır diye düşünüyorum sizce şansım olur mu merkezi atamalarda ya da başka bir şeye mı yonelmeliyim ?

kml 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • kml
        kml Yasaklı @ecrinnaz Son düzenleyen:

@ecrinnaz hocam atanırsınız merkezi olmazsa açıktan alımlarla kesin gidersiniz puanınız çok iyi

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • E
          ecrinnaz @kml Son düzenleyen:

@kml açıktan alımlarda düz lise alınan çok az yer var benim hiç sertifikam da yok ondan biraz zor gibi düşünüyorum açıktan alımlardan gardiyanlık yapamam zaten katiplik mübaşirlik var bildiğim bir de ikm sanırım onun hakkında pek bilgim yok ondan ne yapmalıyım pek bilemiyorum aslında

• kml

@ecrinnaz hocam merkezi alımları takip edin , onun haricinde http://tercihiniyap.net/ilan/ burda kamuya yapılan alımlar yayınlanıyor yine takip edin mülakatlı alımlara da başvurun başaracaksınız inş.

• E

@kml inşallah herkes için hayırlısı diyelim son bir şey sormak istiyorum katipliği önerir misiniz yani katip olmak için çalışmalı miyim klavyeye sizce ya da diğer merkezi alımı beklemeli miyim diğer alimlarin daha iyi olacağını düşünüyorlar ondan biraz kararsız kaldım

• kml

@ecrinnaz bu yıl içerisinde katip alım sayısı yüksek olacak mutlaka çalışın merkeziye bence ümit bağlamak doğru değil.

• E

@kml anladım teşekkürler cevaplariniz için

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • 1 / 1
                  • İlk ileti
                    Son ileti