SYDV ilanları Hakkında
-
@ilyadaaa 1ay oldu. Haber yok. Kars 'ıarayıp soran oldu mu acaba ?
-
@akademikhw ben vazgecmiştim nasılsa almazlar diye basvurmadım acıkcası kaymakamlığın sitesinde yayınlanır mülakata kalanlar yada arayın bilgi verirler size
-
@ilyadaaa geçen hafta aramıştım. Hiçbir bilgim yok dedi bayan. Yüzüme kapattı resmen. Siteyi takip ediyorum. Teşekkür ederim.
-
@iktisatsever siz Kars'a mi başvuru yapmistiniz ? Herhangi bir durumdan haberiniz var mi ?
-
@akademikhw evrakları yollamadım ben maalesef
-
@iktisatsever peki, teşekkürler.
-
bu kars SYDV mülakata davet listesini nereden bulabiliriz ben bir türlü bulamadım vakıf sitesinden uygun bulunmadı diyor ama neye göre anlamadım
-
@ynsclk92 bahsettiğiniz liste bu mu acaba http://www.kars.gov.tr/sosyal-yardim-ve-inceleme-gorevlisi-ve-buro-gorevlisi-alimi-mulakati-ilani
-
arkadaşlar sydv ilanlarında bilgisayar işletmenlik sertifikası istiyor. bunu nasıl halledebiliriz? http://www.evren.gov.tr/kurumlar/evren.gov.tr/2018 SYDV ILAN/Personel Alım Şartları 2.pdf
-
@akbabos valla jocam transkrip karşılamıyor bilginiz olsun öyle olsaydı parantez içinde ders olarak alındı bilgisio olurdu ama bu direk bilgisayar işletmeni sertifikası istiyor halk eğitim ya da meb onaylı bir yerden alınması gerekiyor
-
@burcuburcu evet hocam bahsettiğim liste bu yeni paylaşmışlarda hocam puanım listeye girmesi gerek ama girememiş gerekçesini araştırıyorum. başvurmadan önce kurumu falan aradım bilgileri teyd edip o şekilde belgeleri toparlayıp yolladım noter onaylı olması gereken belgeler bile vardı o kadar para harcadım ama listeye girememişim neden böyle oldu anlamıyorum....acaba diyorum 2016-2017 kpss puanı derken ikisinden de mi sonuç belgesi istiyordu yoksa yüksek olanımı göndermemeiz gerekiyordu anlamadım ben yüksek olan 2016 yı gönderdim kuruma sorduğumda yüksek olanı göndermeniz yeterli demişti
-
@ynsclk92, içinde söyledi: SYDV ilanları Hakkında
@akbabos valla jocam transkrip karşılamıyor bilginiz olsun öyle olsaydı parantez içinde ders olarak alındı bilgisio olurdu ama bu direk bilgisayar işletmeni sertifikası istiyor halk eğitim ya da meb onaylı bir yerden alınması gerekiyor
teşekkür ederim, sağlık olsun.
-
arkadaşlar bu sydv alımlarına baktımda hepsinde 2016-2017 kpss puanından 60 ya da 65 üstü diyor...şimdi bu iki sınavada girmek mi gerekiyor yoksa ikisinden birinden almak yeterli mi ya da ikisinden birini yollamak yeterli mi? yani 2016 ya da 2017 den birine girmişsek ve o puanı göndersek sorun olur mu ? şimdiden herkese teşekkür ederim
-
@ynsclk92 olmaz tabiki iki sınavın kabul edileceği yazıyorsa yüksek olanı veya birine girmişseniz onu yollayabilirsiniz.
-
@aliveli eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim ya kafa takılmıştı ondan mütevelli kararsız kalmıştım sağolasın
-
evren sydv başvurupta listeye giren var mı?