Asd
-
Bu naci ağbalın dünkü konuşmasından alımlarla ilgili bir manayı nasıl çıkarıyorsunuz arkadaşlar?yani alımlarla alakalı bir durum olmadığı gibi eğer alaka kurulacaksa mali disipline vurgu yapıyor,buda alıma zıt bir mana
-
Geçen sene de o şekilde açıklaması oldu sonuç alım yine gerçekleşti.
-
@hgrotius Geçen seneki "o şekilde"olan açıklamasının linkini atabilir misin?
-
Bütçe ile ilgili sanıyorum bizi bağlayan bir durum değil
-
@iyakşamlar google a yazın ya da akşam eve geçince atarım.
-
@iyakşamlar geçen sene bakanın o yönde çok fazla açıklaması vardı arama yapsanız çıkar zaten.
-
Bence istihdamda ilgili konuya da girebilir. Alımlarla ilgili konuyada girme ihtimali var sonuçta
-
Aslında bu başlığı yanlışlıkla açtım telden yazıyorum,silemedim sonra guy 2018 sayfasına yazacaktım normalde neyse ben hala aynı fikirdeyim yani o konuşmasından bizimle alakalı bir durum sezemedim genel ekonomik durum açıklamaları yani ben 6 dakikalık kısmını izledim belki acıklamanın daha uzun versiyonunda tüyolar veriyorsa bilmiyorum
-
@iyakşamlar bakanın açıklamasıni dinledim. Genel olarak dönem başından olan eleştirilere cevap verdi. Büyüme rakamlarından bahsetti. Benim şahsi düşüncem büyüme olan ekonomide istihdam artar. Şu zamana kadar elle tutulur bir ilanda gelmedi. Ama maliye bakanlığındaki bilinmezlikten ötürü tamam oldu geliyor diyemezsemde bekleyip görmekte fayda var. Süprizlere açık olup hazır beklemekte fayda var
-
İnşaallah dediğiniz gibi olur