TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
@samet06 cuma günü yatır. Cuma günü Dekontu mail at hocam
-
@samet06 mesai saatleri içinde
-
Eyvallah hocam. Beklediğim bir mülakat var 3 aydır açıklamadılar. Açıklanırsa katılmayacağım sınava
-
@samet06 ben de aynı şekilde hocam cumaya kadar beklicem
-
sınav giriş kağıdında getirilip getirilmeyecek listesi yok , kurumu arayıp bilgi alan var mı ?
-
@iktisadi evrak teslim ederken sorduğumda yasakladıkları birşeyin olmadığını söylemişlerdi
-
@birmagdur
eyvallah hocam , ben de ilanın açıklamasına baktım da telefon ve hesap makinası gibi dijital eşyalar yasak diyor sadece -
Sınav giriş belgesini sınava girerken mi verecekler bilgisi olan var mı arkadaşlar
-
Sitesinde yazıyomuş sınav saatinde sınav salonunda elden düzenlenip verilecekmis
-
Sınav yeri adres olarak gençlik parkının yanında görünüyor Altındağ felan yazıyorda gençlik parkının yanındaki TCDD Genel müdürlüğüne Gidecez değilmi arkadaşlar
-
@bcd aynen hocam
-
@hadinbahım hocam tarif ettiğin gibi gidicem. Garanti dimi
-
Sınavda herkese başarılarl dilerim
-
Sınav geldi çattı, başarılar dostlar. Tercihiniyap forum ailesinden bir çoğunu listede görmek dileğiyle
-
İngilizce çok iyiydi ben bile yaptım
-
İktisat belirleyici olacak şahsen
-
nasıldı sınav arkadaşlar kimse bir şey yazmamış hiç tartışılacak soru filan yok mu çok mu temizdi sınav bir şey deyin ürkütüyor bu sessizlik beni
-
@kazm herkes aklına gelen soruları paylaşsa da doğru cevabı ogrensek arkadaşlar. Şu MTV sorusu neydi mesela helikopter uçak traktör fln vardı şıklarda.
-
Traktör yaptım o soruyu. Uçak ve helikopter mtv kapsamında
-
Sınav kolaydı yada zordu demiyorum ama Tcdd den bunu beklemiyordum yani böyle biraz daha ciddi hazırlanmış sorular göremiyoruz son zamanlarda kurumlar kpss den daha alt düzeyde sınav yapar oldular hem böyle bir ilan veriyorlar hemde herkesin yazılı sınavı geçebileceği sorular soruyorlar iş olsun der gibi sınav yapıp mülakat yapıp millete masraf yaptırmayın bari koca koca kurumlara bu hiç yakışmıyor