YDS'nin Önemi
-
KPSS A kadrolara başvuru yapabilmek için yds gerekli mi?
-
Maalesef YDS belimizi büküyor. Aldığımız İngilizce eğitimi giffen ise YDS'de gelen sorular lüks mal niteliğinde.
-
@aliveli hocam bu konudaki tavsiye ve duyarliligin icin tesekkurler yds forumlarinda cirit atiyorsunuz
-
Yds için kursa yazıldık bakalım.tablo da gösteriyor zaten YDS gerekliliğini ama tablodaki alan netleri de maşallah YDS alsam da o netler zor valla
-
@Hipokrat hocam örnek olsun diye yaptığımız tablolardan emin olun yds atanma işini çok rahatlatıyor. Bir çok sınava yds olmadan başvuru yapılamıyor maalesef
-
@Antimülakat haklısın hocam.bu sene yds kurs falan bişeyler yapıcaz bakalım alan ile beraber götürürüz inşallah alan ortalamalarda yapınca da yds işe yaramıyor ikisini de hallederiz inşallah.bu tablodan başka çeşitli tablolar var mı hocam hazırladığınız?
-
Yds ye video derslerden çalışmayı düşünüyorum.dvd şeklinde satın alabileceğim bir yer biliyor musunuz.Yardımcı olursanız sevinirim.
-
@SH5826 remzi hoca var , akın dil var en bilinenler
-
@hgrotius online eğitim değilde.flash ile veya dvd ile satılan bi yer var mı hocam bildiğiniz.
-
Hocam merhaba kitap alicam da irem yayincilik ve akin dilin setleri var kitapsecte.ydsm 52.5 hangisi bana uygun olur bir fikri olan yardimci olabilir mi
-
Arkadaşlar merhaba. Ben kendim hazırlanmayı düşünüyorum Els yayınlarının gramer ve test kitaplarını alıp önce gramer ve kelime ezberleme sonra soru çözümü yapmayı düşünüyorum. Bana tavsiye verebilecek varsa sevinirim. Bir de dil edinme cihazı diye bir şey duydum. Nedir bu? Deneyen var mı?
-
@maviadam hocam els gramer çok ağır ve gereksiz zaman kaybetmeyin onunla
-
Hocam ben napayim bana da bir tavsiye
-
@aliveli Sen hangisini önerirsin? Els iyi diye okumuştum bir kaç yerde.
-
@maviadam els kaliteli bir gramer kitabıdır ama gerek yok benim tavsiyem more to read 1 ile başlamanız
-
@aliveli Kusura bakmayın önceki mesajda sen diye hitap etmişim. Dalgınlık . Dediğiniz yayına baktım. Sanırım açıklamaları Türkçe degil. Els nin açıklamaları Türkçe olduğu için yararını görmüşler baya.
-
@maviadam hocam els sadece gramer ve sonav tiplerine uzak
-
@aliveli Anladım. Peki More to read e çalışırken nasıl bir strateji önerirsiniz. 1 ve 2 olarak basılmış kitap.
-
@maviadam yaşnızca 1inci kitabı bitirmeniz yeterli , anlayarak okumaya kelime ezberi yapmaya çalışın
-
@aliveli Teşekkürler tavsiyeler için.