TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları

KPSS A
    240
    5422
    1056144
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      asaf06 Son düzenleyen:

güvenlik soruşturmasında ölçüt ne? mesela neye göre elenmiş 206 kişi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • M
        mehmetfatih @mülkiamir Son düzenleyen:

@mülkiamir bu kadar kişinin fetöcü olmasının imkanı yok.. ortada başka birşeyler dönüyor..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • mülkiamir
          mülkiamir @kaya06 Son düzenleyen:

@kaya06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları

@mülkiamir tamam ben bir sey demedim varsayalim kusura bakma

Hepimiz burda bir aileyiz en azından ben öyle görüyorum birlikte heyecanla bir bekleyişin içindeyiz. Herkes için hayırla neticelenir inşallah bu süreç birşey duyunca paylaşıyorum bilgiyi kendime saklamıyorum. Zaten bu bilgiler kulaktan kulağa geldiği için doğru da olmayabilir ama bir işarettir diye düşünüyorum.

K R 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • K
            kaya06 @mülkiamir Son düzenleyen:

@mülkiamir estagfurullah elbette aile gibi oluyoruz burada. Ben sadece olmasi gerekeni söyledim kendimce.

• R
              refik.soydam Yasaklı @mülkiamir Son düzenleyen:

@mülkiamir güvenliğe takılan kişi sayısına dahi ulaşabilene iki kelam ne zaman açıklanacak yada şuan hangi aşamada sorsaydınız keşke hocam? belki güzel bir bilgisi vardı. Bu veriye erişebildiğine göre ciddi kolu uzanıyor içeriye demek...

mülkiamir 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • osaduman
                osaduman Son düzenleyen:

206 kişi belki yeterli görülmemiştir. Sonuçta kulaktan kulağa yayılan şeyler bunlar

• F
                  FC Real GDP Son düzenleyen:

söylenen 206 sayısı doğruysa ve biz de o 206 kişinin içinde değilsek matematiksel olarak %50 kaymakam olma ihtimalimiz var.

Ancak fikirdir varlığın, gerisi et ve kemiktir bir yığın.

• mülkiamir
                    mülkiamir @refik.soydam Son düzenleyen:

@refik-soydam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları

@mülkiamir güvenliğe takılan kişi sayısına dahi ulaşabilene iki kelam ne zaman açıklanacak yada şuan hangi aşamada sorsaydınız keşke hocam? belki güzel bir bilgisi vardı. Bu veriye erişebildiğine göre ciddi kolu uzanıyor içeriye demek...

Ben direk konuşmadım bilgiyi alanla dediğim gibi kulaktan kulağa gelen bilgiler bunlar direk kendimizin öğrenecek gücü olsa sabahtan akşama forumda takılmayız zaten 😅

• mülkiamir
                      mülkiamir Son düzenleyen:

Aynen kalan kişiler için şans %50'ye çıktı ama yarısı içinde yüzde 0 a indi 😂 Şanslı yüzde 50deyizdir inşallah

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • R

@mülkiamir dedikodu misali değilse veri hocam (sayısı ve doğruluğu netse)

• M
                          Mehmed Kemal Son düzenleyen:

Arkadaşlar yine bir yanlış anlamadır gidiyor. Bakanlık yıllardan beri uyguladığı teamülü işletmiştir. Önce sayısı yarıya indirme sonra da nihai listeye ulaşma meselesidir bu. Güvenlikten dolayı takılma diye bir şey bunun içinde az bir orana isabet eder. Sonuçta 300 kişi öyle ya da böyle elenecek.

R mülkiamir 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                          • R
                            refik.soydam Yasaklı @Mehmed Kemal Son düzenleyen:

@mehmed-kemal aynen buna benzer bir uygulama, kulaktan kulağa geçerken farklılık arz etmiştir, çok büyük olasılıkla budur. (neden elendi en mantıklı gelen cümle güvenlik, kulaktan kulağa geçerken...vs)

• mülkiamir
                              mülkiamir @refik.soydam Son düzenleyen:

@refik-soydam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları

@mehmed-kemal aynen buna benzer bir uygulama, kulaktan kulağa geçerken farklılık arz etmiştir, çok büyük olasılıkla budur. (neden elendi en mantıklı gelen cümle güvenlik, kulaktan kulağa geçerken...vs)

Aynen belki güvenlikten elenmedi başka birşeyden elendi. Sonuç olarak adayların yarısı liste dışı.

R K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • R

@mülkiamir maalesef ki hocam 307 kişi liste dışı kalacak:( hayırlısı ile sonuçlanır inşlllah...

• mülkiamir
                                  mülkiamir @Mehmed Kemal Son düzenleyen:

@mehmed-kemal, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları

Arkadaşlar yine bir yanlış anlamadır gidiyor. Bakanlık yıllardan beri uyguladığı teamülü işletmiştir. Önce sayısı yarıya indirme sonra da nihai listeye ulaşma meselesidir bu. Güvenlikten dolayı takılma diye bir şey bunun içinde az bir orana isabet eder. Sonuçta 300 kişi öyle ya da böyle elenecek.

Benim ilk mülakatım süreci sizler daha iyi biliyorsunuz nihai liste hangi aşamalardan geçip nasıl oluşuyor. Bundan sonra jurinin listesimi devreye giriyor?

• K
                                    kaya06 @mülkiamir Son düzenleyen:

@mülkiamir ben de size bunu soylemek istedim yani guvenlik nedeni degildir sadece. Kurum tarafindan belli bir sayiya indirgenmistir cesitli sebeplerden.

• mülkiamir
                                      mülkiamir @kaya06 Son düzenleyen:

@kaya06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları

@mülkiamir ben de size bunu soylemek istedim yani guvenlik nedeni degildir sadece. Kurum tarafindan belli bir sayiya indirgenmistir cesitli sebeplerden.

Dediğim gibi duyduğumu paylaştım benim ilk mülakatım hoşgörün ☺️

• I
                                        ilmer Son düzenleyen:

206 yı bilen ne zaman açıklanır hayli hayli bilir.Öyle bi rakam söyleyin ki ilk önce kendiniz inanın.

• mülkiamir
                                          mülkiamir @ilmer Son düzenleyen:

@ilmer, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları

206 yı bilen ne zaman açıklanır hayli hayli bilir.Öyle bi rakam söyleyin ki ilk önce kendiniz inanın.

Sana kaç lazım kardeş 😂😅

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • I
                                            ilmer @mülkiamir Son düzenleyen:

@mülkiamir bana 407 kişi de kazansın lazım mümkün müdür :):):)

• 1
                                            • 2
                                            • 122
                                            • 123
                                            • 124
                                            • 125
                                            • 126
                                            • 271
                                            • 272
                                            • 124 / 272
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti