Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
Neden açıklanmadığını öğrenebilsek neden bekleniyor acaba
-
''Süreç hakkında bilgilendirilmeyi talep etmek kimin haddine düşmüş!!Haftalar,aylar sürse de kesip sesini oturacaksın taa ki keyfiyet son bulana kadar.''.Kurumların adaylara biçtiği rol bundan başka bir şey değil..
-
Siteye şu an yine girilmiyor. Sistemsel bir hata var sanirim
-
bu sene mülakat süreci daha uzun sürecek bugün/ bu hafta beklemeyin tarzında bi açıklama yapsaydı bile yeterdi başkan ki sınavla ilgili süreçler hakkında hep bilgilendirme yapan birisi. 3-4 günde açıklanmış daha önce zaten. biraz da bu yüzden canımı sıktı bu süreç 1 haftadır bugün olabilir diye kitlendik kaldık. mesela sgk mülakatı olsaydı zaten en az 2 ay açıklanmaz diye düşünerek beklerdik. heyecanla bekleyiş artık acı cektirmeye başladı resmen.
-
@gevrik o nerden biliyormus.bugun aciklanmayacagini.
-
Çok yoğun telefon geldiğinden öyle söylemiş olabilirler.
-
Arkadaşlar Sayın başkan sonuçlar açıklanacağı zaman bilgilendirme yapacaktır zaten o yüzden beklentiye girmemek lazım şu an
-
@leviathan kardeş beklentiye girmemek mümkünmü helede uzun süredir bekleyenler için. açıklama yapacak tamamda bir iki saat önce yapacak bu hafta açıklamayacaz dense tamam der oturur bekleriz.bu mülakat biteli daha iki hafta oldu ama iki yıldır üç yıldır bekleyen var o yüzden sadece VDK ya değil sitemimiz bir açıklama yapılsın pbirşey densin ona göre davranalım bizde istemiyoruz kurumlarıda insanlarıda sıkboğaz etmeyi
-
@yldzkrc hocam sizi ankara guy sayfasında da görmüştüm. Vmy sonucu da mı bekliyorsunuz? İnşallah eğitime hep beraber başlarız yazmistiniz. Tercihiniz Guy olacak gibi sanki?
-
@terkiphatasi yani onu soramadım nereden bilgi aldınız diye zaten sürekli arandıgi çok belliydi sinirli gibiydi.
Bide bizim halimizi gorebilseler keşke -
Siteye girebilen var mı?
-
@gülümsekaderine özel durumum dolayısıyla öyle olacak gibi Hocam ama bunu vmy olursa insan kaynakları ile görüşüp karara bağlayacağım hele bir olsun da️
-
@yldzkrc tabikide tercihin vmy olacak
-
Garip,
Siteye giremeyişimiz bile açıklanacağına dair umut verirken sınav hizmetleri personelinin net cevaba bak!Bir kurumda şaşırtsa bizi fena olmayacak
şaşırtacak olan kurum vdk gibi düzeni seven bir kurum olur dedim amma olmadı.
1 günde açıklayan gib 10 günde açıkladıysa o zaman “ Perşembe’nin gelişi çarşambadan gelir” diyerek usulca beklemeye devam ediyorum -
@2525 “ ... Çarşamba’dan bellidir” olacak.
Vay benim halime -
@yldzkrc şaka yapmistim hocam ben.Hakkinizda en hayırlısı olsun inşallah.
-
@gülümsekaderine inşallah Hocam
-
@kizilderili birlikte çalışacaksak tercihim belli
-
@yldzkrc ben varım Sonuçlarda umarım vardır
-
https:// www. facebook. com/ groups/ KPSSAVEKURUMSINAVLARII /permalink/987346081413982/ başkan ay sonunu bulabilir demiş.